2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم نی نیم دنیا اومده 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 16 پست
نه اصلا تو خواب حس خوبی نداشتم استرس نداشته باش عزیزم انشالله سر موقع زایمان کنی طبیعی هستی یا سزاری ...

انشالله که خیره عزیزم ، مرسی گلم ایشالا نی نی تو هم به وقتش بیاد و یه نی نی خوشگل و تپل مپل باشه 

دکتر به من گفت سر بچه چرخیده سمت لگن ولی هنوز معاینه نشدم که بفهمم طبیعی میشم یا نه ولی خب به هر حال من میخوام سزارین بشم و مهم نیست 

انشالله که خیره عزیزم ، مرسی گلم ایشالا نی نی تو هم به وقتش بیاد و یه نی نی خوشگل و تپل مپل باشه دکت ...

مرسی عزیزم همچنین 😘 اتفاقا منم دیروز رفتم بهم گفت بچه چرخیده و سرش اومده پایین چون تا قبلش همش بریچ بود من زایمان قبلیم طبیعی بودم احتمالا اینبارم طبیعی باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.