2777
2789

سلام خانوما ،ظهرتون به خیر.

دختر سه سالم اسهال و استفراغ داشت ،گفتم ببرمش دکتر شوهرم رفت براش نوبت که گرفت ،یه نفر دیگه مونده بود زنگ زد بیاین داخل ما تو ماشین بودیم ،داخل درمونگاه که شدیم به شدت گریه میکرد و میگفت داخل نمیام ،دکتر نه.

رفتیم داخل پیش دکتر ،دکتره یا خانم حدوداد زیر ۳۰ سال بود ،تا دید دخترم گریه میکنه دستشو به نشونه تهدید آورد بالا با صدای بلند هی میگفت چته حالا ؟چته چرا گریه میکنی ،میخواست شکم دخترم رو معاینه کنه ،دکتر نمیذاشت دیگه منو باباش گرفتیمش تا معاینه کرد ،دیگه من دخترم و ورداشتم اومدم بیرون ،به شوهرم میگفته بچتو ببر پیش روانشناس مشکل داره

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

چه دکتر بیشعوری

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این ترس و گریه عادیه ؟مگه نه؟من بچه اولم هست ،ولی اطرافیان هم دیدم بچه ها همه همینن.

به شوهرم گفتم بهش میگفتی خودت نیاز به روانشناس داری که بلد نیستی با بچه سه ساله جطور رفتار کنی ،خیر سرت دکتر هم هستی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

عجب خری بوده دکتره😐😐😐

متخصص اطفال ببر همیشه

ک از نظر اخلاقی هم مهربون باشه

بچه معلومه میترسه !!!

اینم حرفه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

واااا دکتر دیوانع.بگو خودت مشکل داری

انقد ناراحت شدم،به شوهرم خیلی غر زدم چیزی بهش نگفته

سلام کسی بهش چیزی نگفته از دکتر بترسونتش؟  

مثلا کار بد کنه بگه میبریمت امپول بزنی و اینا.؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه دکتر بیشعوری

بیشعور چند روزه اعصاب و روانم به هم ریخته

به نظر من این ترس و گریه عادیه ؟مگه نه؟من بچه اولم هست ،ولی اطرافیان هم دیدم بچه ها همه همینن.به شوه ...

من ی دکتر میشناسم. همیشه شکلات میده ب مریض ها😂 بچها عاشقش هستن یبار ی پیر زنه اومد وقتی میخواست بره گفت اقای دکتر ب منم شکلات بده😂

سلام کسی بهش چیزی نگفته از دکتر بترسونتش؟ مثلا کار بد کنه بگه میبریمت امپول بزنی و اینا.؟

وقتی دو سالش بود بردیمش دکتر ،یه آقای مسنی بود ،گوشاش خیلی بزرگ بود ،ماسک هک زده بود ،قیافش یکم ترسناک بود برا بچه بعد با اپن دستای بزرگش هی محکم شکم دخترمو فشار میداد ،از اون موقع ترس ورش داشت