2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

143 بازدید | 16 پست

هرروز آرزوی مرگ میکنم دیگه خسته شدم 

واقعا هر روز خودمو ب زور بلند میکنم و میرم سرکار و میام خونه 

هیچکی دوسم نداره زندگیم پر شده از خلا عاطفی هیچکی بهم عشق نمی‌ده خیلی خسته م 

بدنم همش درد می‌کنه و ضعف می‌ره دیگه تحمل زندگی رو ندارم 

نه پول میخام نه هیچی دگ فقط دلم ی عشق واقعی میخاد هیچکی منو دوسم نداره 

بعضیا چقد عاشقشونن چرا سرنوشت من باید اینجوری میشد خدایا 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

تو ک منی

🫂😭

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴ ماه پیش من با این تفاوت که دیگه ۳ ماهه سرکار نمیرم و خونه نشین شدم از افسردگی فقط منتظرم بمیرم و ب ...

🥺🥺🥺🥺بقران هرروز تن دردناکم و جمع میکنم میبرم سرکار سرکارم همش افسرده و تو خودمم

گشتم نبود نگرد نیست

😔😔😔

تو منی ولی من خودمو دوست دارم. هدف نداری تو زندگیت عزیزم

نه هیچ انگیزه ای برام نمونده هیچی

نه هیچ انگیزه ای برام نمونده هیچی

بساز عزیزم. انگیزه که همینجوری نمیاد. منم اوایل مثل تو بودم انقدر کار امتحان کردم که فهمیدم چی دوست دارم. شما روتین زندگیت روزمرگی شده برای همین خسته شدی. یچیزی بزار تو برنامه ات

شوهرمن صبح زود منو باخودش برده دنبال کارهاش وکلی علافی و اینا..بعد ساعت۱۰ بود رفتیم خونه میگه نهاردرست کن گفتم من کاربانکی دارم بایدبرم بانک و دخترمونم بعدش برسونم مدرسه نمیرسم غذا درست کنم توکه داری میری خونه خورشت هست ی برنج بذارفقط.( تا اونموقع ک براش مهم نبود وقت تلف میشه ) بعدچنان اخمی ب من کرده و قهر و غرغر منی که بانداریاش ساختم توبی کسیاش پشتش بودم هروقت نداشت من خرج کردم حتی اگ داشت هم من خرج کردم هیچوقت قدرموندونست.بخاطر ی غذا هم چنان اخم کرد که دلم شکست گفتم ظهر ک دخترم گذاشتم مدرسه غذا برات میخرم میارم. خریدم اوردم نخورد ۲ساعتی دست نخورده موند غذا الان خودم خوردمش دیدم این مثل همیشه ارزش هیچی نداره خسته شدم انقدر خودم مرد بودم.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حالا من با چند نفر آشنا شدم یعنی یکهفته نکشید واقعیت خودشونو نشون دادن اینقدر عوضی بودن الان میگم من چقدر خر بودم دنبال دوست پسرو عشق و عاشقی رفتم باور کن این مدت اونقدر از نطر روحی بهم فشار اومد چون بخاطر اینکه پایشون نبودم حرف زشت نمیزدم منو تهدید میکردن که آبروتو می‌بریم . من بخدا دیگه از مردها ترسیدم خدایا این دفعه بخیر بگذره من دیگه غلط بکنم با مردی دوست بشم بخدا فشاری که این چند روزه به من وارد شد بیا قیافمو ببین داغون شدم اونقدر منو تهدید کردن . هرچی آدم روانیه گیر من میوفتاد. بخدا با مردها بودن فقط استرسه من الانم اینجا نشستم دارم تایپ میکنم دلشوره دارم یه عوضی خیلی تهدیدم کرد به مامانم گفتم مامانم گفت اشتباه کردی چرا دوست میشی آدم عوضی زیاده بخدا نمیدونی چه استرسی این چند وقته داشتم