2777
2789
عنوان

مادرشوهرم لای لباسم دعا گذاشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 47 پست
آره میبینی پرواز کردن

اصلا داشتم میخوندم کپ کردم مادرشوهر حلقه و ساعت شوهرت یا شلوار تو رو چرا باید برداره مشخصه دعای خوبی نکرده بهتر که جدا میشی قبل از اینکه نفر سومی بیاد تو زندگیت 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره

تازه شد بیخیال خوب شد الان فهمیدی رابطه کاملتم مهم نیست فوقش میتونی‌بکارتتو‌ترمیم کنی‌ به دکترت بگی‌نوع پرده تو حلقوی باز بنویسه که تو مژلقه یا بیوه حساب نشی اصلا به پسره بیشرف نگی که میخوای ترمیم‌کنی نشدم نشد مهم نیست شرعی بوده تو ازدواج‌بعدی هم دقت کن به‌هر سلیطه زاده ای اعتماد نکن دعای تفریق و جدایی بوده دیگه هرچند از اولم نه خودش‌هیچی بوده‌نه ننه سلیطش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا داشتم میخوندم کپ کردم مادرشوهر حلقه و ساعت شوهرت یا شلوار تو رو چرا باید برداره مشخصه دعای خوبی ...

غصه میخورم ک الکی الکی اسم مطلقه اوردن روم موقعیتم خراب کردن از آینده شدیدا میترسم

بابا اسی رو مجبور کرده مهرشو ببخشه ۲۱۴ تا بوده کرده ۳۰ تا کل اموالشم به نام خانواده ش زده 

حتی یادمه یه بار برگشته بود وقتی اسی پیشش بوده داشته گریه میکرده اسی بهش گفته بود میری یکی دیگه رو میگیری بعد براش عروسی میگیری باهاش زندگی میکنی بعد پسره بهش گفته بود نه برا اونم عروسی نمیگیرم یا چندین بار به اسی گفته بود میرم از تو بهتر پیدا میکنم 

هیچ دلیل قانع کننده ای هم برای طلاق نداره 

مادر پسره به اسی گفته بود تو وقتی با پسرم خوابیدی خرابی

تازه شد بیخیال خوب شد الان فهمیدی رابطه کاملتم مهم نیست فوقش میتونی‌بکارتتو‌ترمیم کنی‌ به دکترت بگی‌ ...

فقط در عجبم اینا ببین اصرار می‌گردن جواب مثبت بدم بهشون پسرش همون شل خاستگاری ک اولین بار من دیدمش بهم اصرار می‌کرد ک جواب مثبت بده بهم همین الان 

اینکه الکی الکی اسم مطلقه روم اوردن ناراحتی نداره عزیزم؟

ناراحتی داره عزیز دلم خودتم میتونستی نزاری رابطه کامل باشه تازه شد مگه مطلقه چشه‌ بخدا شانس نه‌به‌دختر هست نه به مطلقه شانس‌آوردی با یه بچه ولت نکرد زود فهمیدی

بابا اسی رو مجبور کرده مهرشو ببخشه ۲۱۴ تا بوده کرده ۳۰ تا کل اموالشم به نام خانواده ش زده حتی یادمه ...

اره عزیزم 

دقیقا هیچ دلیل قانع کننده ای برام نمیاره 

تباه کردن منو 😭😭

فقط در عجبم اینا ببین اصرار می‌گردن جواب مثبت بدم بهشون پسرش همون شل خاستگاری ک اولین بار من دیدمش ب ...

کلا بعضیا اینجورین تعادل شخصیتی ندارن بی مسئولیتن بای یکی عین‌خودشون گیرشون بیاد

غصه میخورم ک الکی الکی اسم مطلقه اوردن روم موقعیتم خراب کردن از آینده شدیدا میترسم

نترس از آینده منم یه بار طلاق گرفتم یه بچه م داشتم دوباره ازدواج کردم بعد طلاق هیچ خبری نیست 

مشکلات نوعش عوض میشه 

ناراحتی داره عزیز دلم خودتم میتونستی نزاری رابطه کامل باشه تازه شد مگه مطلقه چشه‌ بخدا شانس نه‌به‌دخ ...

من رابطه کامل نمیخاستم خود بیشرفش یهو اینکارو کرد 

از این میترسم دیگ شرایط ازدواج برام فراهم نشه ولی اون بره یکی دیگرو بگیره و صاحب زندگی بضه 😔😭

غصه نخور اتفاقا بهترین موقعیت هست بهتر از این بود که عروسی بگیری بری تو زندگی بدتر از اینا به سرت بیارن با این دعا و طلسما

معذرت میخوام رک میگم اما زندگیت بهتر میشه چون آقایون طمعشون خوب کار میکنه میگن مهریه میگیره پولداره و از اینطور حرفها (دیدم که میگم)

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

همیشه تاپیکاتو میخونماون حرفایی که بهت گفتم توی دادگاه گفتی؟میتونی از بخشش مهریه ت برگردیا

فعلا دادگاه فقط برای مهریه و طلاق برگزار شده قاضیم هیچی ازم نپرسید ولی هن من هم وکیلم ب قاضی گفتیم مهریه رو با نیرنگ از چنگم دراورده 

متاسفانه ابرا کردم 

ولی برای مهریه شکایت کردم ازش 

من رابطه کامل نمیخاستم خود بیشرفش یهو اینکارو کرد از این میترسم دیگ شرایط ازدواج برام فراهم نشه ولی ...

نه بابا صد در صد شرایط ازدواج برات پیش میاد مگه50سالته؟ نمیتونی پرده تو ترمیم کنی‌بری دکتر؟

من رابطه کامل نمیخاستم خود بیشرفش یهو اینکارو کرد از این میترسم دیگ شرایط ازدواج برام فراهم نشه ولی ...

قدیم اسم مطلقه خیلی بد بود الان دیگه نه 

ما تو فامیل طلاق زیاد داشتیم تقریبا همشون دوباره ازدواج کردن زندگی دارن الان