2777
2789

من دوماه رفتم دکتر لتروز داد بهم و دوتا آمپول اچ ام جی 

فولیکول های خوبی داشتم اما آندومتر ۵ بود دکتر استرادیول داد آمپول آزاد سازی هم زدم اما باردار نشدم 

بارداری های قبلی همه رو با یه ورق لتروزول باردار شدم اون موقع آندومترم عالی بود ۹ سه خطی 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند وقته اقدامی

والا چندساله اقدامم مشکلم زیاده سقط مکررم تنبلی دارم شوهرم واریکوسل داشت رفت عمل

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

دوفاستون باید می‌خوردی چند سالته

شیاف پروژسترون داده بود بهم 

۲۸ سالمه

مشکل اصلی کیفیت تخمک و اسپرمه که انگار آندومترتم نازک شده 

قرص فرتیل اید برای همسرت قرص اوابووست برای خودت نخود آب زنجفیل برای خودت و همسرت خوراک لوبیا سبز و اب و نشاسته آخرای سیکلت زیاد بخور 

تخمک و اسپرم و تقویت کن  آخرای سیکل اگر دکتر صلاح بدونه قرص دوفاستون و مصرف کن

اسمم سیندخت هست 
مشکل اصلی کیفیت تخمک و اسپرمه که انگار آندومترتم نازک شده قرص فرتیل اید برای همسرت قرص اوابووست برای ...

همسرم پارسال عمل کرد تازگیا آزمایش داد همه چیزش عالیه دکتر خودش هم تعجب کرد 

و منم فولیکول های غالب داشتم دوتا 

فک‌کنم همون ضخامت آندومتر مشکل اصلیه خون رسانی بهش کمه

همسرم پارسال عمل کرد تازگیا آزمایش داد همه چیزش عالیه دکتر خودش هم تعجب کرد و منم فولیکول های غالب د ...

کیفیت عزیزم کیفیت مهمه اگر همسرت اوکیه تو آزمایش پس خودت قرص تقویتی بخور

آندومترتم به خاطر تنبلی تخمدان و ترشح کم هورمون پروژسترونه باید تخمدان تقویت بشه

اسمم سیندخت هست 
کیفیت عزیزم کیفیت مهمه اگر همسرت اوکیه تو آزمایش پس خودت قرص تقویتی بخورآندومترتم به خاطر تنبلی تخمد ...

پس به دکترم بگم تقویتی بده 

بله همسرم مشکلی نداره

سلام منم ۷ ماهه مشکل اندومتر پیدا کردم و با روزی ۹‌تا استرادیول ایرانی ب سختی ۶ میشم 🥲 همه ی روش ها رو هم دکترم روم امتحان کرده اما نمیدونم چم شده اگه ب نتیجه ای رسیدی ب منم بگو

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

سلام منم ۷ ماهه مشکل اندومتر پیدا کردم و با روزی ۹‌تا استرادیول ایرانی ب سختی ۶ میشم 🥲 همه ی روش ها ...

سلام من دوماه که داروهای هورمونی تحریک تخمک گذاری میخوردم پنج و نیم و شش بود 

ماه قبل استراحت کردم و این ماه فقط لتروزول خوردم وآسپرین که میگن جریان خون به رحم رو زیاد می‌کنه امروز سیزدهم سیکل رفتم سونو ضخامتم ۶و نیم زده نزدیک ۷ سه خطی 

دکتر گفت خوبه 

سلام من دوماه که داروهای هورمونی تحریک تخمک گذاری میخوردم پنج و نیم و شش بود ماه قبل استراحت کردم و ...

عزیزم مال من حتی با ضخامت ۴ هم سه خطیه 🥲

من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم

عزیزم مال من حتی با ضخامت ۴ هم سه خطیه 🥲

نمیدونم ضخامت قبلی هام سه خطی بود یانه 

چون این دفعه سونو جای دیگه رفتم

نمیدونم ضخامت قبلی هام سه خطی بود یانه چون این دفعه سونو جای دیگه رفتم

من میخوام انتقال جنین بدم ولی ضخامتم خوب نیس