2777
2789
عنوان

خیانت دوران عقد

373 بازدید | 36 پست

اگر چندهفته بعد عقد تو گوشی نامزدتون که نشون میده خیلی عاشقتونه ببینید نصف شب وقتی ک به شما گفته بود خوابه به یکی دیگه پیامهای عاشقانه داده باشه و بفهمید باهاش تو رابطه باشه میمونید باهاش؟؟؟؟

وقتهایی که پیش شما بوده به اون دختره ک باهاش بوده پیام داده و گفته که سرکارم و سرم شلوغه عشقم ببخشید بخدا جبران میکنم 

🫠🫠

کاملا به موقعیت بستگی داره، ولی خب من یه بار بخشیدم... ولی اگه دوباره پیش بیاد نمیبخشم

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به همین راحتی بیخیال نشو،،، از داد و بیدادش نترس تا اخرش برو

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اه حالم بدهم خورد چه طوری میتونن ادعای عاشقی کنن خیانت کنن و اصلا هندل کنن این دوتا رو.

واقعاً بازیگرن

عزیزم چون عقد هستی و بچه هم نداری من برای کسانی مثل شما جدایی رو پیشنهاد میدم بدون شک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وقتیموفهمید ک پیامهارو دیدم زد زیر گریه زاری و بعدم با دادو بیداد عصبانیت اجازه نداد پیگیر شم

واقعا مریضه و دیکتاتور 

بعد الان تا زیر یک سقف نرفتی و جدایی داستان دار نشده جدا شو واقعا گوش نکن به بقیه خواهرانه میگم

این آدم حتی پشیمون هم نیست

اگر آدم بود پیش از فهمیدن شما آدم می‌شد نه الان که فهمیدی هم دست پیش بگیره نکن واقعا ترس از دست دادنت نداره که همچین کاری میکنه اونم نامزدی