هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2257 عنوان مدال غمگین ترین جمله ی دنیا هم میرسه به این جمله که میگه 155 بازدید | 16 پست فکر کن من نبودم، همونکاریو بکن که اگه من نبودم میکردی😓 سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆 1404/07/20 | 11:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 6851 جمله ی قشنگیه از نظر من... تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5158 نه ،مدال میرسه به جمله ی ،،من از دنیای بدون مادر می ترسم.🩷 زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2257 کی اینا گفته حالا خیلیا بهم گفتنوقتی که من بودم توی همه شرایط ولی نوبت به اونا رسید و فقط یکم قرار بود با من بسازن، اینو گفتن سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
۱۳۶۰علی عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 248 خیلیا بهم گفتنوقتی که من بودم توی همه شرایط ولی نوبت به اونا رسید و فقط یکم قرار بود با من بسازن، ای ... دورشون خط بکش
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2257 نه ،مدال میرسه به جمله ی ،،من از دنیای بدون مادر می ترسم.🩷 آره واقعا اما برا من دنیا بدون مادر نمیشه من یه شخصیو مادر خودم انتخاب کردم که حضورش رو حس میکنم یعنی تونستم باهاش ارتباط بگیرم، حالا شاید نشه و هرکسی مثل من نباشه که بتونهاما چون خودم یکم از خانواده آسیب دیدم، تونستم تغییرش بدم سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2257 دورشون خط بکش آره ولی کسی نمونده دیگه🥲 سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2257 جمله ی قشنگیه از نظر من... چرا، چطور عزیزم سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
هوابدکاپلیه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2257 من نباشم هرکاری میکنه بکنه به درک.مهم خودمم خودم 🥲🥲😓😓😓نمیدونم چرا یکی اینو بهم میگه سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆
شبنم1363 عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 8618 نه ،مدال میرسه به جمله ی ،،من از دنیای بدون مادر می ترسم.🩷 دقیقا پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐ خدایا شکرت الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی