من خیلییی اهمیت میدم. ولی متاسفانه ژنتیکشون اینجوریه ک کلا لاغرن و هرکس می بینه فک میکنه هیچی نمیخورن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستم هر روز به بچه هاش آبگوشت میدهچندبار در هفته هم گوشت تو شیشه میده بهشون
اگه واقعااینتوریه بنظرم زیادیه یکم
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
یکی از افتخاراتم اینه که بچم هله هوله نمیخوره.. فقط گاااهی ماهی یدونه چیپس یا دوماه ی بار.. آدم پولداری نیستم اما سر تغذیه اصلا کم نمیذارم.. میوه و مغز و آجیل همیشه هست.. میوه های گرونم میگیرم.. سبزی اغلب اوقات تو غذاش هست.. روغن کنجد و زیتون مصرف میکنم فقط
اهمیت نمی دم ،چون خسته شدم ۹ ساله هر چیزی که درست میکنم مسخره بازی در میاره صبحانه ناهار شام جنگ دار ...
من یه ۱۳ساله این مدلی دارم..دیگه خسته شدم..میگمخواستی بخور نخواستی نخور.همینی که هست..ولی کوچکه که ۹سالشه خیلی بهتره..وقتی تا ته بشقاب غذاشو میخوره میگه بازمبیار کیف میکنم
پسته گردو بادام. موز همیشه تو خونه هست و هر روز میخورن.
ارده شیره و عسل و ....
غذاهای گوشتی و... ولی زیاد وزن اضافه نمیکنن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))