2777
2789
عنوان

معین کرمی آزمون قلمچی

98 بازدید | 16 پست

میشه سوالمو جواب بدین

معین کرمی معادله و نامعادله و تابع اش ۱۸ جلسه است هر جلسه ۳ونیم ساعت و فقط با معین ارتباط میگیرم

حدود ۲۰۰ و خورده ای صفحه میشه با جزوه اش چیکار کنم من که به بودجه آزمون قلمچی برسم از طرفی فیلم بقیه درسام هستن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

منبع درسیمم مهر و ماهه که باید برسم تست های اونم بزنم

کسایی که آزمون دارن بیان باهم مشورت کنیم

کسی شروع از مهرش رو دیده اونا چند جلسه هستن

مهم اینه یاد بگیری نه اینکه حتما به آزمون برسی 

کلاسای شروع از مهرو ببین با اون پیش برو 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شروع از مهرش خیلی قاطی نیست جلسات؟

نمیدونم عزیزم من خودم از مرداد دارم میبینم کلاسا رو ولی خب با همون ترتیب کلاسا که میزاره رو نگاه کن دیگه 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

به ترتیب نی شروع از مهر🤦🏻‍♀️

چطوریه یعنی؟