2777
2789
عنوان

همونی ام که خونه پدرشوهرم نرفتم

107 بازدید | 6 پست

با خواهرشوهرم مشکل دارم من کاریش نداشتم ولی سر مامانش هرچی از دهنش درومد بهم گفت

خونه باباش میرم خونه این سالی یبار بزور

پیش فامیلاشون پشت سرش حرف زدم تا به گوشش برسه فکر نکنه کاراشو نفهمیدم

اینم برداشت کلی فحش و نفرین استوری کرد دقیقا همونروز

به باباش گفتم اول گفت تو هم اینجور گفته بودی بعد گفت من تورو ننوشته بودم با دوستم دعوامون شد برای اون نوشتم و بخاطر حرفای قبلمم ببخشید و اینا

حالا دعوت کرده خونشون برم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت سرش حرف زدی توقع داشتی سکوت کنه؟؟؟؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اینکه ما بگیم بدو یا نرو درست نیست ‌ ولی تجربه من میگه بنظرم کینه رو کنار بزار برو ولی برخوردت سنگین باشه صمیمیت کنسل

در دنیایی که همه می خواهند ملکه یا فرشته دیگران شوند تو ملکه و فرشته خودت باش نه دیگران❤️🫠️