2777
2789
عنوان

خانومای باردار چند لحظه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 44 پست
اره سیکلوژست روزی2تا

خیالت راحت اونارو استفاده کن استراحتتم خیلی بیشتر کن دستشویی فقط فرنگی نزدیکی کلا حذف فرداام حتما برو سونو نی نی نازتو ببین لذت ببر🤗

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
خب خونریزی واقعا ترسناکه ولی اگه ماما گفته مشکلی نیست پس استرس نداشته باش منم خیلی نگران میشم تو با ...

اره خیلی وحشت کردم تماس گرفتم با دکترم گفت برو بیمارستان اخه ساعت11ونیم شب بود.حالا فردامیرم سونو ولی متاسفانه چون پنجشنبس اکثرا تعطیلن.جای دره پیتی مجبورم برم.

دعا کنین برام

لطف حق شامل شده بر حال ما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستي شما بچه تون رو به دنيا اورديد ايشالله خدا نگه دارش باشه من هفته ٣٨ هستم خيلي درد دارم وقتي كه ...

من ۳۹ تمام پسرم دنیا اومد

نه این دردا معمولا هست و آخرم تا همون حدود ۴۰ نمیاد بچه

ولی درد زایمان خیلی به پریود شبیهه اولش

اگه داشتی بدون 

استراحت تقريبا مطلق كن يعني فقط براي كار ضروري بلند شو شياف تاروزي سه تا هم ميتوني استفاده كني اصلا ...

حالا فردا میرم خونه بابام چندروز میمونم تا خیالم راحت بشه.فرنگی هم مانداریم نوخونه ولی بابام اینا دارن....برم اونجا استفاده میکنم

استارتر نگران نباش اگه سقط شده بود چيزاي بيشتري ميديدي تو هفته چهاردهم سقط نشده كاري كردي قبلش كه خو ...

نه والا نه گرمی خوردم نه چیز سنگین بلند کردم نه نزدیکی ولی عصری رفتم حمام خیلی طولش دادم با اب گرمم شستم شوهرم میگه برا اینه....دیگه نمیدونم والا

خونريزي بخاطر حمام نيس ولي كلا سعي كن زياد نموني تو حمام و اب خيلي گرم استفاده نكني چون ني ني قدرت تحملش نسبت به مادر پايينتره نسبت به اب گرم و دماي بالا البته نه اينكه يخ كني ولي خيلي بالا نباشه