2777
2789
عنوان

چرا واسه هرچی ذوق کنیم کنسل میشه

84 بازدید | 11 پست

من همیشههه این اتفاق برام میوفته که اگه چیزی که داره برام اتفاق میوفته رو برای کسی بگم و خوشحال بشم کلا کنسل میشه 

مثلا می‌خوام وزن اضافه کنم موفقم میشم یهو تا با شوق و ذوق به مامان یا دوستام میگم دوباره برمی‌گردم به حالت اول 😒😂🤌🏻یا اگه قرار باشه آشتی کنم با پارتنرم تا ذوق میکنم یا به کسی میگم دوباره میره 

جریانش چیه کسی میدونه ؟خرافاته اصن با واقعیت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی رو همیشه تو دلت نگه دار 

مثل من هستی من هر وقت از شوهرم جلوی کسی خوب باشد گفتم عصر همون روز یا شبش جر و بحث کردین 

از اون به بعد دیگه خیلی مطرح نمیکنم 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

مغز پایان کار به خودش جایزه میده و هورمون اکسی توسین ترشح میکنه شما وقتی پیش پیش براش ذوق میکنی و کار و تموم شده میدونی مغز هورمون اکسی توسین رو ترشح میکنه و به نوعی کار تموم شده هست پس دیگه عملا مغزت برای رسیدن به هدف تلاش نمیکنه و دیگه نمیتونه به اون موضوع بپردازه واسه همین کنسل میشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

حسادت دیگران جادو جنبلشون

وای دقیقا اینم هست ، حیف که من نمیتونم خوشحالیمو به کسی نگم 🥲ذوق میکنم تا ی چیزی میشه بعدم کنسل میشه 

یادمه پارتنرم کلییی کادو برام گرفته بود منم با دوستام نشون دادم ، دقیقا از بعده اینکه گفتم کات کردیم رابطمونم عالی بود یهو به طرز عجیبی همه چی تموم شد 🙂

برای منم همینطورهر وقت راجب یه خوشبختی زندگیم خیالمردازی کردمدیگه اتفاق نیوفتاده

ی جایی نوشته بود کاری که میخوای انجام بشه یا انجام بدی رو جار نزن بزار اتفاق بیوفته بعد بازم نرو جار نزن ، اطرافیانت خودشون باید بفهمن ن اینکه ما بهشون بگیم 

خوشی رو همیشه تو دلت نگه دار مثل من هستی من هر وقت از شوهرم جلوی کسی خوب باشد گفتم عصر همون روز یا ش ...

وایی دقیقا 🥲🥺 پارتنر من آروم ترین و مهربون ترین پسریه ک دیدم ، هی رفتم همه جا نشستم گفتم فلانی مهربونه فلانی خیلی کوتاه میاد همیشه حقو میده به من یهو کلا همه چی از همه پاشید 

مغز پایان کار به خودش جایزه میده و هورمون اکسی توسین ترشح میکنه شما وقتی پیش پیش براش ذوق میکنی و کا ...

مرسی از توضیحه کاملت مهربونم 🥺😍چقدر جالب ، تاجایی که بتونم از این ب بعد بی تفاوت میمونم تا هدفم کامل انجام بشه 🥺😂💓