2777
2789

میدونه من کار خلافی نمیکنم 

نمیدونم چرا این رفتارا رو داره مردا بقیه زنشون خوشگل میشن کیف میکنن این قهر میکنه میزنه تو ذوقم بی اعصابم میشه 

خوبه با پول خودم انجام میدم 

الان ناخن کاشتم اقا از دیشبه رفته تو قیافه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورش میاد بخودت میرسی .یسری آقایونو شنیدم اینجورین 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

خب نکن خواهر من

چرا ؟ مگه زن برده اس چون شوهر خوشش نمیاد حتی نفسم نکشه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

قبلش بهتره به توافق برسید 

باهاش حرف بزنید بگید میخوام فلان کارو انجام بدم شاید چون یهو میری و بهش نمیگی خوشش نمیاد .

شایدم قلبا دوست نداره .

مثل اینه شما تتو دوست نداشته باشی اصلا بعد هی هرروز شوهرت بیاد خونه با یه تتوی جدید ببینیش .

خب معلومه ناراحت میشی

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️