2777
2789
عنوان

مهمونی خودمونی

70 بازدید | 10 پست

سلام خوبی هستیم صبحتون بخیر دختر خواهر شوهرم تازه عروسی کرده و پسر خواهر شوهرم هم تازه نامزد کرده خودمم که تازه عروسم چند ماهی قرار پاگشا کنم هر دو تا عروس  دوست دارم خودمونی مهمونی بگیرم ۶نفر و مادر و پدراشون صدا نکنم چون با آدم های پیر زیادی حال نمیکنم میدونید که زیادی حرف میزنن و دخالت میکنن اینا خانواده شوهرم زیاد صدا کنم 40اینا منم مستجرم فایده نمیکنه بنظرتون همین کار بکنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پاگشا پدر و مادرو باید حتماً دعوت کرد ؟من اینجور قوانین رو قبول ندارمهرکاری دوست داری انجام بده

طرف ما که نه رسم نیست دعوت کنن حتماً ولی همسرم هست منم دوست ندارم چون زیادن و البته خوبی هم نمی‌دونن و بهم هیچ کمکی هم نمیکنن

طرف ما که نه رسم نیست دعوت کنن حتماً ولی همسرم هست منم دوست ندارم چون زیادن و البته خوبی هم نمی‌دونن ...

خونه شماست ، هرکسی رو صلاح میدونی دعوت کن . خوش بگذره .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

خانم ها یه چیز بگم من تو خانوادم هم اینجوری بودم قانون گذار قانون های جدید میاوردم خونه الان ازدواج کردم بدتر شدم یعنی خیلی ها تاییپ زندگیم نمی دونم باکسایی که واقعین واقعاً حال میکنم