2777
2789
عنوان

بهداشت عمومی روزانه آوردم

161 بازدید | 17 پست

شهرستان ،ولی شوهرم حالا پشیمونه نمی‌ذاره برم شهر دور ،تا شهر خودمون ۴ ساعت فاصله است ،الانم نرم تا یکسال از کنکور محرومم ،اونم میگه اشتباه کردم گفتم بزن ولی الان میگم نرو وگرنه نه من نه تو😔۴ ماهه ازدواج کردم یکسال و نیم دیگه عروسیمونه

میشه واسه خونه دار شدن منو شوهرم یک صلوات بفرستید❤️🥺

آینده کاری چنان درخشانی نداره

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا موندم کاش اصلا هیچی قبول نمی‌شدم لااقلش محروم نبودم

ایراد نداره که

ببین اگه حاضری با آینده شغلی که داره کنار بیایی برو

اگر نه تو این مدت و محرومیت دوباره اماده شو

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

دختر همسایه بهداشت خوند بعد از اتمام درسش هم شاغل شد 

واقعیت اینه که وقتی به کنکور مجدد فکر میکردی نباید ازدواج میکردی چون خیلی کم پیش میاد آقا بتونه یا بخواد کارش و محل زندگی رو عوض کنه واسه شهر دیگه مگه اینکه دانشگاه محل زندگی خودت قبول شی

میتونین با رشته خودت استخدامی شرکت کنی؟؟ 

اره بابا رشته ات زیاد خوب نیست که بخوای با شوهرت بجنگیتازه منت هم سرش برار بگو تو راضی نبودی نرفتم😂 ...

الان یک هفته است با من قهره زنگ نمیزنه که بپرسه چی قبول شدی چون قهر کرده که چرا بهش گفتم هرچی بیارم میرم 😒اونم گفت اصلا هر کاری دوست داری بکن 

بنظرم نرو با این وضعیت بینتون بهم بخوره بدتره رشته خوبیه ولی اونقدرام ارزش نداره قید خوانودتو بزنی اگر نامزد بودی میگفتم گوش نکن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

محرومیت یکساله فکر میکردم دوساله خلاصه بشین بخون شاید سال بعد محرومیت بهتر قبول شدی شهر خودت 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دختر همسایه بهداشت خوند بعد از اتمام درسش هم شاغل شد واقعیت اینه که وقتی به کنکور مجدد فکر میکردی نب ...

خودش منو تشویق می‌کرد شهر دور بزن برو دانشگاه من جلوتو نمی‌گیرم ولی الان حرفشو قورت داده میگه اشتباه کردم ،غلط کردنو واسه این روزا گذاشتن دیگه منم نمی‌خوام تو بری شهر دور اصلا نرو دانشگاه 😔

مطمئنی محرومی؟ من فک کردم اونایی که تاپ اوردن محروم ان

آزه کلا دوره های روزانه و رایگان قبول بشی محرومی،خدا بگم چکارشون کنه با این قانوناشون

من نمی‌رم ولی شوهرم خیلی نامرده که میگه جلوتو نمی‌گیرم پشتتم ولی وقتی موقعش میرسه ذاتشو نشون میده ،الانم قهره که انگار مخالفتش و نشون بده😒