2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چه جوابی به این میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 29 پست
بغلشم کرده بی هوا😬😬😐😐😐😐😶‍🌫️

دخترخانوم هاساده هستن، فکرمیکنن یکی دست بزنه یا باهاشون لاس بزنه ختم میشه به ازدواج و.... ازاول اگه یه اخم کوچیک داشتی  و رسمی بودی باایشون جرعت نمیکرد بی هوا بغل کنه، و ایشونم متقابلابهت احترام میذاشت نه اینکه بهت دست بزنه الانم که دوربین پست بزنه و ازت دورشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترخانوم هاساده هستن، فکرمیکنن یکی دست بزنه یا باهاشون لاس بزنه ختم میشه به ازدواج و.... ازاول اگه ...

متاسفانه اسی خیلیی ساده و هول تشریف دارن

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اسی به من گفت یهو بی هوا بغلم کرده بود،اره چقدرم که بی هوا بغلت کرده بود ماهارو ساده گیر اوردی؟؟؟

کرم از درخته

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

اسی ایجور مواقع ادم احساساتی میشه که یه نفر بهش توجه داره میده از یه طرف بدش میاد که بی اجازش همچین کاری کرده چون برای همه پیش میاد ولی اینو بدون ادمی که بی اجازت و محل کار اینکارو کنه فقط واسه هوس هست و ادم درستی نیس و با هرکی دستش بیاد اینکارو میکنه 

اسی ایجور مواقع ادم احساساتی میشه که یه نفر بهش توجه داره میده از یه طرف بدش میاد که بی اجازش همچین ...

تازه بی هوا بغلشم کرده اونم چی یهوییییی😔😔😶🫥😑😑😑

تازه بی هوا بغلشم کرده اونم چی یهوییییی😔😔😶🫥😑😑😑

برای منم پیش اومد صداشو در نیوردم فقط از اون محل رفتم طرف هم از ترسش سریع جابه جام کرد با اینکه کافی بود یه لب تر کنم به حراست و گزینش اطلاع بدم ولی ابرو خودم هم میرفت کلا خانومی که بیرون کار میکنه این مسایل براش خیلی پیش میاد مخصوصا اگه یه کم خوش اخلاق و برورو داشته باشه 

متاسفانه اسی خیلیی ساده و هول تشریف دارن

مردهاهم پررو تشریف دارن، این کاراشون باتازه واردهاهست میخوان یکی به یکی های قبلی اضافه کنن، محبت بیجا میکنن اخرم برای اینکه بقیه نفهمن یجوررفتارمیکنن که بگن من کاری نکردم این خانوم موردداره و دنبال منه 

مردهاهم پررو تشریف دارن، این کاراشون باتازه واردهاهست میخوان یکی به یکی های قبلی اضافه کنن، محبت بیج ...

موافقم باهاتون

مردهاهم پررو تشریف دارن، این کاراشون باتازه واردهاهست میخوان یکی به یکی های قبلی اضافه کنن، محبت بیج ...

اخ گفتی دقیقا از همین اشغال هاست نمیدونم ولی یه روز یه جا حالشو میگیرم نمیدونم چجوری ولی

اسی به من گفت یهو بی هوا بغلم کرده بود،اره چقدرم که بی هوا بغلت کرده بود ماهارو ساده گیر اوردی؟؟؟کرم ...

واقعا برات متاسفم هم‌جنس خودت رو اینجوری قضاوت مبکنی لابد خودت خیلی کرم ریختی

اخ گفتی دقیقا از همین اشغال هاست نمیدونم ولی یه روز یه جا حالشو میگیرم نمیدونم چجوری ولی

شماکاری نکن دخترخوب، همینکه دوربین اومده ازشانس شمابوده وگرنه بیشتر تو لجن زاراین اقا فرومیرفتی، شمابیشترازقبل مرتب و خانوم باش اصلاهم دروبرش نرو اگرم ناچاربخاطر کار کنارش بودی رسمی ترازخودش باش، همین رفتارها وکارها حالش بیشترمیگیره 

واقعا برات متاسفم هم‌جنس خودت رو اینجوری قضاوت مبکنی لابد خودت خیلی کرم ریختی

خفه شو احمق من خودم متاهلم برای خودت متاسف باش