2777
2789
عنوان

خانما من النگوامو استفاده نمیکنم بنظرتون بفروشم بزارم بانک

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 71 پست
دقیقا اونا رو بفروشه با پولش طلا بخره بیشتر سود میکنه تا بندازه اونجا اجاره بگیره

منم همینو میگم  ولی نمیکنه و سرهمینم متاسفانه زیاد بحث داریم 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا به طلا فروش معتبر اجاره اش بده هر ماه سودت رو بگیر یا به هیچ عنوان نفروشمن ۸۰ گرم طلا داشتم گذاشت ...

ای بابا پس شما فکر منو عملی کردی :(( 

نه منصرف شدم

کل طلاهام الان صدو بیست سی گرمن  درحال حاضر ولی خب طلام نگهداریش کمی سخته 

ای بابا پس شما فکر منو عملی کردی :(( نه منصرف شدمکل طلاهام الان صدو بیست سی گرمن درحال حاضر ولی خب ...

اره اللن که تایپک شما رو دیدم دلم می خوام بپرم همونجا دستت رو بگیرم بگم نهههههه اشتباه من رو نکن

برا نگهداریش هم من سه تا خواهر مجرد دارم و مامانم 

طلاها رو بیشتر النگو خریدم چون اجرت النگو همیشه پاییین تر از بقیه طلاهاس دادم اونا هر کدوم یه دونه اش رو پوشیدن هم خیالم راحته هم نگران نیستم کجا بزارمشون

فقط به خواهر متاهلت نده فردا شوهرش نگه مال خودمونه پس نمی دم😅

اللن خرجا بالاست درکت می کنم دوست داری خرید کنی خرج کنی 

ولی اینا سرمایه ی آینده اته 

حیفه به خاطر خرجای غیر ضروری خرج کنی

اره اللن که تایپک شما رو دیدم دلم می خوام بپرم همونجا دستت رو بگیرم بگم نهههههه اشتباه من رو نکنبرا ...

درسته عزیزم  مرسی تجربتو گفتی بدردم خورد

دیگه کاملا منصرف شدم 

یعنی اینکه پول بزاری بانک سود بگیری از نظر شرعی مشکل داره؟

بله،چه فرقی داره، سود حساب شده ویکنواخت را بهش میگن ربا،  ولی سود سهام بالا وپایین میشه و مشکلی نداره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

بله،چه فرقی داره، سود حساب شده ویکنواخت را بهش میگن ربا، ولی سود سهام بالا وپایین میشه و مشکلی ندار ...

رباهم  باشه گناهش گردن مانیست 

رباهم باشه گناهش گردن مانیست

گناه وقانون خدا میدونی چه جوری کار میکنه، حتی ندونی هم تاثیرش را میزاره وبرکت از زندگی میره

مثل این هست که بگی من سم روی تاقچه را میخورم چون من این سم را نریختم توش و برمن اثر نداره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین