2777
2789

والله از هرطلافروشی رد میشیم پر مشتری 

یکیش که تومحل مادرشوهرمه خداشاهده صف وایمیسن.

مردم چراانقدرررر مینالن؟ 

الان میان میگن یه گرم میگیریم واسه پس انداز خب یه گرم ۱۱ تومنه !!!!! 

یا میگن پارسیان میخریم خب اگر واقعا اونقدری که مینالن و ناشکرن بی پول باشن یه سردارن هزار سودا دیگه به پارسیان و ... هم نمیرسن که بخرن .

واقعا زشته انقدر مردم ما عادت کردن به نالیدن و ندارم ندارم.

چقدر ناشکرن اه اه

داماد عمومم طلافروشه میگه انگار طلا تنهاچیزیه که هرچی گرون تر که میشه بیشتر فروش میره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور مردم از نداشتن یعنی اینکه زحمت زیاد میکشیم پس انداز میکنیم ولی وقتی بخوایم باهاش کاری بکنیم انگار هیچی نداریم ، منظور از چیزی نداشتن صفر مطلق نیست ، الانم بندگان خدا طلا میخرن که تو این اوضاع حداقل ارزش پولشون کمتر نشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

فکر کن قبلا به حقوق ۱۰روز یه کارمند میشد طلا خرید هدیه داد حالا توی عروسی مراسمی چیزی و زندگی میچرخید میشد خونه و ماشین عوض کرد. الان کجا با حقوق کارمند بشه این کارا رو کرد؟ منظور مردم اینه توان خرید کم شده

چرا فکر کردین مردم بی پول هستن؟ 

شوهر من ماهی 100 م درآمد داره، همیشه فکر میکردم دیگه خفن تر از شوهر من نیست. دو ماهه اومدیم توی بازار ملک میبینم ملت با مثلا دلالی روزی 200 م درامد دارن و چقدر خرید و فروش های چند ده میلیاردی میشه روزانه و... این پولا پس از کجا میاد؟ 

از خورد و خوراک و لباسم میزنم کوچولو کوچولو جمع میکنم طلا میخرم پس انداز بشه برام، از بچگی همینطوری ...

پیر ک شدی میفهمی اشتباه کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.