2777
2789

چقدر خوبه کیف میده دستت تو جیبیت باشه پول دربیاری چقدر دیروز خوشحال بودم آماده شده بودم برای کار و چقدر زود خورد تو ذوقم عطر زده به خودم رسیدم رفتم تو کافه کوچلو با صاحبش که ۳ سال کوچیک تربود بعد دختره از ظهر تا ۱۰ شب مثل خر کار کشید میگم کار یعنی در حدی که دست پا نماند انقدر ظرف شستم خودمم دقت میکردم ظرافت باشه تو کار بعدش آخر شب با ۲۰۰ تومن کف دستم گفت به نظرم به درد اینکار نخوردی اخه من نیاز دارم با باریستایی آشنا شی منم اومدم خونه دیدم همین دختر ساعت ۷ شب دوباره آگهی استخدام زده خوب تو که منو نپسندیدی همون ۷ میگفتی هری تا ۱۰ نگاه داشتی تمام ظرف هات بشورم تمام کارهات آماده کنم بعد بگی نیا اصلا تو کتم نمیره دختره بیشعور باز اگه اشتباهی داشتم قبول میکردم مراقب بودم ولی من که انقدر از جون مایه گذاشتم حقم نبود شایدام من بی عرضم نمیتونم پول در بیارم  بی عرضههههه

اگه میزدی جرش میدادی با یکی دیگه اینکارو نمیکرد

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبجی گلم اصلا بی عرضه نیستی این چه حرفیه اونا حقه بازن کسی با این اعداد براشون کار نمیکنه میبینی نیروی خودش رفته اینطوری هر روز یکی یا ... معلوم نیست

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

اینا کارشون همینه 

خصوصا تو شهرهای بزرگ به نوعی کارگر مفت گیر میارن ازش کلی کار میکشن آخرشم با یه مبلغ ناچیز جوابش میکنن

میخوای بری جایی کار کنی هماهنگ کن بگو حتی اگه برای یک روز هم باشه من فلان مقدار میگیرم 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

زرنگی کرده به نظرم کارشه

احتمالا با هرکسی همین کارو می‌کنه هم کارش راه میوفته هم پولش میمونه جیبش 

وای خدا جامعه گرگ ما بره 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

تو بی عرضه نیستی بعضی کارفرماها کارشون همینه از نیروی کارشون نهایت استفاده رو میکنن بعدم میگن بدرد ما نمیخوری یا اگه قبول کنن با حقوق ناچیز باید حمالی کنی 

من با همین شرایط دارم کار میکنم 🥲

منم یه تایمی میخواستم برم سرکار 

کلا محیط کاری خصوصی همینه باید از زیر ساطور پول بکشی 

منم کلا قیدشو زدم

اگه پارتی نداشته باشی این چیزا عادیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........