2777
2789
عنوان

آخر و عاقبت کنکور من

1139 بازدید | 95 پست

دیروز خیلی دلم شکسته بود از دعوایی که سر کنکور من شده بود

دلم نمیخواست تاپیک بزنم و بگم خب من قبول شدم ها ها 

اما خب دیروز زیادی از حریم شخصیم گفته بودم (برای من زیاد بود)

خواستم آخرشو هم ببینید

خوب تموم شد 

همون پزشکی تعهدی رو آوردم و خیلیم راضی ام خدا رو شکر 

خودمم باورم نمیشه دیروز واقعا اصلا فکرشم نمیکردم بشه

اگه شمایی که میخونی هنوز قبول نشدی بدون منم خیلی سال بود که قبول نمیشدم 

خودتو با من مقایسه نکن من سال اول دوم سومم نبود

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

تبریك میگم عاقبت بخیر و موفق بشی 

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزمحسودات بسوزن

والا حسود که دارم فکر میکنم همه دارن چند تا 

ولی یه وقتایی کسی که عضو خونواده ته خیلی برات عزیزه یهو حرف سنگین میزنه فکر میکنه خب دیگه به خودش میاد یا مثلا ما خانواده ایم فراموش میشه 

منم تو فشار روانی بدی بودم دیگه تاپیک زدم 

تو حالت معمول خودم فقط خودخوری میکنم

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

قلبم اکلیلی شد برات نمیدونم چرا انقد ذوق کردم مشخصه خیلی سختی کشیدی و خیلیا مانعت بودن

نه اتفاقا من خیلی لجباز و یه دنده بودم کسی مانعم نبود ولی میشنیدم فامیلا تیکه های ریز و درشت مینداختن 

و احتمالا شما هم تجربه کردی خانواده ایرانی خیلی حساسه خیلی زیاد