2777
2789

نسبت به دوست

پارتنر 

و همه چی

نمیگم دوره زمونه ی الان خیلی خوبه 

ولی واقعا اینقدر هم بد نیست 

دلیل نمیشه تجربه ی بعضی ها بد بوده باشه 

بیان همون تجربه رو تحميل کنن به بقیه 

در کل درک نمیکنم کسایی رو که روحیه‌ی بقیه رو خراب میکنن با این حرفا 

اگه قرار به راهنمایی خوب و مفید و واقع بینانه هست راهنمایی کنین ولی وقتی خودتون تروما دارین 

روحیه ی بقیه رو خراب نکنین و خودتونو درمان کنین 

واقعا خیلیا اینجا تحت تاثیر مشاوره های غلط و بی پایه و اساس و صرفا چون تجربه ی يکی بوده انجام دادن به اشتباه و مشکل خوردن 

خلاصه بگم عزیزای من 

هرکی بر اساس تجربه اش حرف میزنه 

مراقب روانتون باشین 

و با منطق خودتون برید جلو دنبال نصیحت از این و اون نباشید🫂❤️

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اینجا واقعیت ها رو میگیم همه از رازشون میگن

واقعیت نیست عزیزم 

یه سری ها تجربه ی بد دارن از ازدواج یه سریا تجربه ی خوب نمیشه چیزی رو تحميل کرد

فقط باید آگاه شد 

یا چه میدونم خونواده ی شوهر و بد جلوه میدن همیشه و باعث میشه یه سری ها جوگیرانه رفتار کنن و با مشاوره های غلط و طبق همینا رفتار کنن بعدشم آسیب میخورن 

دیدم که میگم

واقعا جو بدیه. ۶ ساله ازدواج کردم میگم شوهرم خیانت نکرده . خانومه گیر داده بود که عجب شوهر زرنگی دار ...

دقيقا یه سری ها واقعا بیمار هستن و دنبال تخریب روحیه ی بقیه هستن آقا شما تجربه بد داشتی دلیل نمیشه بقیه هم از اون چیز تجربه ی بد داشته باشن دلیل تحميل کردن نظرات بی منطق و صرفا از روی تجربه ی خودشون رو نمیفهمم

خیلی مهمه که آدم آگاه باشه

واقعیت نیست عزیزم یه سری ها تجربه ی بد دارن از ازدواج یه سریا تجربه ی خوب نمیشه چیزی رو تحميل کردفقط ...

عزیزم بد برداشت کردی مثلا من تو واقعیت هيچکی نمیدونه افسردگی دارم و داشتم 

اما اینجا بیان میکنم

بخاطر همین چیزا اینجا تلخ تر از واقعیت هست

چون همه میگن ک سبک شن

عزیزم بد برداشت کردی مثلا من تو واقعیت هيچکی نمیدونه افسردگی دارم و داشتم اما اینجا بیان میکنمبخاطر ...

آها درسته عزیزم 

امیدوارم سریعتر حالت بهتر بشه گلم🥺🫂❤️💋