2777
2789
عنوان

سوال درباره چک ملامحل

32 بازدید | 7 پست

۱۴۰۲ اسفند ماه بابت ۲۰۰م چک برگشتی شکایت کردم 

برام ابلاغیه نیومد 

امشب تو گوشی شوهرم تو اسکرین چتاش یه اسکرین چت پی دی اف بود نوشته بود تصمیم نهایی فراخوان فلانی بابت چک بلامحل 

چی میشه؟ چک بنام من ثبت شده بوده 

ابلاغیه اسکرینش تو گوشی شوهرم دیدم 

پول به حسابی رفته یا نه 

چندین بار که بهش گفتم گفت نمیدونم خبر ندارم ولی زر میزنه از کجا پیگیر بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چقدر کم هوشی خب رای نهایی چی بود اونکه فقط عنوانش بود خب باز میکردی فایلشو میخوندی قرار نهایی صاد ...

توی ثنا من ابلاغیه نیست 

تو فایل نتیجه زده 

خواسته:درخواست وصول چک بلامحل

توی ثنا من ابلاغیه نیست تو فایل نتیجه زده خواسته:درخواست وصول چک بلامحل

فایلو باز کردی ؟ برو تو دانلوداش فایلشو باز کن کامل رای نهاییو نوشته ایشالا خیره ولی عجیبه شوهرت چرا ازت پنهان کرده شاید نخواسته ناراحت بشی 

فایلو باز کردی ؟ برو تو دانلوداش فایلشو باز کن کامل رای نهاییو نوشته ایشالا خیره ولی عجیبه شوهرت چرا ...

چک مشتریش بود حسابش بسته بود چک بنام من زده بود طرف بعدش برگشت خورد 

این حسابگره خیلی احتمال میدم با مشتریش طی کردن واریز کرده باشه واسه خودش این از یه قرون نمیگزره از دویست میلیون بگذره 

فقط واسم عجیبه اینم توضیحی نمیده 

چک مشتریش بود حسابش بسته بود چک بنام من زده بود طرف بعدش برگشت خورد این حسابگره خیلی احتمال میدم با ...

به مردا اعتکاد نکن زندان پر از زنایی هست که به شوهرتشون اعتماد کردن مخصوصا که با تو رو بازی نکیکنه خر نشی بری دسته چک بگیری بنام خودت براش