2777
2789

بچه ها امروز رفتم سرویس چوب نوزاد بگیرم.رو تخت نوجوان تخت گهواره ای داشت ک از هم جدا میشدن.تخت گهواره ای ب درد میخوره یا تخت نوجوان بگیرم با گهواره جداااا؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا جدا بگیر 

دوستای گلم من زیبا خفته ام نه زیبا ی خفته  🍁🌺🍁🌺 وقتی میخواستم عضو شم دوس داشتم یه شخصیت کارتونی باشه زدم سیندرلا .جودی .سفیدبرفی.و..نشد که نشد زدم زیبای خفته بازم نشد آخرش ی رو برداشتم نوشتم زیبا خفته اومد!!!هرچند چن سالی بود جسته گریخته میخوندمتون ولی همیشه نبودم نمیدونستم کسی که قبلا زده زیبای خفته چه شخصیتی داره یا از قضیه خاله سوسکه خبر نداشتم الانم هرکارکردم نمیتونم تغیر بدم اسممو 😕اگه دوس داشتین منو🏵 نگار 🏵صداکنین  
شما گرفتی؟؟؟؟

من کنار تختم جا نمیشد مجبور شدم تخت کوچیک کنار مادر بگیرم میگن تا  ۷  ۸ ماه ساپورت میکنه بعد باید برم‌نوزاد نوجوان بگیرم که بره اتاق خودش دیگه. اگه جا داشتم از اول نوزاد نوجوان میگرفتم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

به این مدل تختا میگن تخت دومنظوره بنظرم قیمتش هم مناسب تره ببین اتاقت جاداره یانه 

ولی بنظرم همون دومنظوره بگیر چون خیلی ک استفاده نمیشه از گهواره فوقش تا۱سالگی 

منم دومنظوره خریدم ولی گهواره ای نیس

مامان امیرعلی هستم😊
دخترمن نوزاد نوجوان داره یک شب هم تا صبح روش نخوابیده من برگردم عقب یاتخت نمیخرم یا یه نوزادی ساده ا ...

اع جدییی؟واااای پس خوب شد مشورت کردم سفارش ندادم مامانمم میگفت ب درد نمیخوره

اع جدییی؟واااای پس خوب شد مشورت کردم سفارش ندادم مامانمم میگفت ب درد نمیخوره

چرا بددنخوره وقتی از پوشک گرفتیش دیگه اتاقشو سواکن روتخت خودش بخوابه تازه واسه نوزادیهم هم فک کن اگه توگهواره بخوابونیش واسه شیردهی نصف شب بایدپاشی ازگهواره درش بیاری شیربدی بزاری سرجاش

❤️لایکم نکن مهربون❤️