2777
2789
عنوان

جندی شاپور اهواز

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 27 پست
خواهش...پرستاری بودم...خوابگاه حتما بگیر چون یکی و دو روز نیست و سرویس داره راحتی...ترم اول میرید بو ...

فاصله داره خابگاه تا دانشگاه؟

تردد باسرویس؟هزینه هم داره؟؟

فرق خابگاه بوستان با بقیه چیه ینی چی

فاصله داره خابگاه تا دانشگاه؟تردد باسرویس؟هزینه هم داره؟؟فرق خابگاه بوستان با بقیه چیه ینی چی

اره حدود ۸ دقیقه اینا با اتوبوس...نه رایگانه...فرقش اینه خیلی جدید و تمیزه..خوابگاه گلستان محیط خوبی هست اما فوق العاده کثیفه😔

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حدود ۸ دقیقه اینا با اتوبوس...نه رایگانه...فرقش اینه خیلی جدید و تمیزه..خوابگاه گلستان محیط خوبی ...

یعنی فقط ترم اولیارو میبرن بوستان؟

سالای دیگه گلستان؟؟

اهاااا اوک عزیزم فک کردم دانشجویی گفتم ببینمتونخیلی سخته وارد محیط جدید بشم الان از هیجان نمیدونم از ...

نه متاسفانه نیستم اونجا...کلا ترم اول یخورده آشنا شی سخت میره اما اهواز عالیه از بس جشن و اینا براتون میذاره خیلی خوبه😍😍البته دانشکده تون حسابی از سلف دوره😅

حتی تصور سلف دور هم قشنگه امشب😐🙂😂

توی گرمای اونجا خوب متوجه میشی چقدر قشنگه 😅ولی در کل دانشگاهش عاالیه من که دلم حسابی براش تنگه 🥺

توی گرمای اونجا خوب متوجه میشی چقدر قشنگه 😅ولی در کل دانشگاهش عاالیه من که دلم حسابی براش تنگه 🥺

ما ۵۰ کیلومتری اهواز زندگی میکنیم دما شهرمون با اهواز فرق زیادی نمیکنه متاسفانه😂😂😂عزیزم ممنون بابت راهنماییت 

ما ۵۰ کیلومتری اهواز زندگی میکنیم دما شهرمون با اهواز فرق زیادی نمیکنه متاسفانه😂😂😂عزیزم ممنون باب ...

خوبه پس😍خواهش گلم...موفق باشید🌹

سلام عزیزم بهت تبریک میگم خیلیییی مبارکه انشالله همیشه موفق باشی .

امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنی ازت سوال دارم .

من امسال پشت کنکورم  میشه راهنمایی کنی ممنون میشم