2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسری رو میشناختم‌ وضع مالیس بد نبود ولی قیافه اصلا نداشت ولی لاشی به تمام معنا تو محیط کار از کثافت کاریاش تعریف میکرد دل دخترا قنج میرفت 

خیلی بلد بود ادای جنتلمنا رو در بیاره عوضی

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

آنقدر دروغ میگن حد ندارع اشتباه که فکر میکنید اعتماد به نفس دارند خیلی ضعیفن شاید باورتون نشه خیلی ضعیف چون خودتونو جلوشون می‌بارید وگرنه جلوی ما ادم‌حساب نمیشن چون میترسن خوب بلدن دروغ بگن و بازی کنند این حقه بازیه من چند تا بودن تو طول زندگی یک کلمه راست نشنیدم ازشون خیلی هم خودخواهن

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘