عزیزم من از مهر شروع کردم با اینکه مدرسه هم داشتم
اون سه ماه اول تابستون رو راستش استارت زدم ولی تابستونم بگیر نگیر بود همش استرس داشتم و اینا تا اینکه مهر شروع شد دیگه سعی کردم استرس نادیده بگیرم با بودجه بندی ازمون قلم چی و ماز میخوندم
خیلی سخت بود بخاطر مدرسه بعضی روزا ۱۲ ساعت میخوندم روزایی بود هم که فقط ۲ ساعت خوندم
یه سری اشتباه کردم تو سال کنکورم میگم شما نکنین
کمالگرایی مثه سم میمونه من بخاطر همزن کمالگرایی اگر یه هفته رو از شنبه شروع نمیکردم کلی عقب مینداختم برا همین سه ماه تابستون رو از دست دادم و این شد که در کل تقریبا ۲۰ درصد از کل تابستون رو استفاده کردم
اشتباه دومم خوندن منابع فرهنگیان بود برا منی که هدفم از اول پزشکی بود امیدی به فرهنگیان نداشتم ولی جو گیر بودم و کمالگرا منابع فرهنگیان خوندم
اشتباه دیگه اینه که اگر برگردم سعی میکنم نهایی های پر ضریب رو قبل عید تموم کنم حداقل دو دور میخوندم ولی اینکارو نکردم برا همین اردیبهشتم برا نهایی ها حروم شد و از جو کنکور خارج شدم
خرداد خیلی به نهایی اهمیت دادم اگر زمستون نهایی هارو خونده بودم میتونستم تو فذجه امتحان نهایی کلی تست بزنم ولی نشد
اینکه جنگ شد و کنکور عقب افتاد تاثیر داشت تونستم بعد امتحان نهایی برگردوم و تست بزنم خداروشکر