2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 60 پست
ارزو کودکی هدف نوجوانی اخرشم هیچ به هیچ ولش میکنمفیزیو خیلی دوست دارم بعد از پزشکی

دیگ توکل کن بر خدا و از زندگی ت و مسیرت لذت ببر گلم

خوب...راستش ماجرا از این قرار گاهی چیزای درست هموناین که دوست نداریم بشنویم:)!

میشه توضیح بدی چجوری خوندی از کی شروع کردی 🩷🥲

عزیزم من از مهر شروع کردم با اینکه مدرسه هم داشتم 

اون سه ماه اول تابستون رو راستش استارت زدم ولی تابستونم بگیر نگیر بود همش استرس داشتم و اینا تا اینکه مهر شروع شد دیگه سعی کردم استرس نادیده بگیرم با بودجه بندی ازمون قلم چی و ماز میخوندم 

خیلی سخت بود بخاطر مدرسه بعضی روزا ۱۲ ساعت میخوندم روزایی بود هم که فقط ۲ ساعت خوندم

یه سری اشتباه کردم تو سال کنکورم میگم شما نکنین

کمالگرایی مثه سم میمونه من بخاطر همزن کمالگرایی اگر یه هفته رو از شنبه شروع نمیکردم کلی عقب مینداختم برا همین سه ماه تابستون رو از دست دادم و این شد که در کل تقریبا ۲۰ درصد از کل تابستون رو استفاده کردم

اشتباه دومم خوندن منابع فرهنگیان بود برا منی که هدفم از اول پزشکی بود امیدی به فرهنگیان نداشتم ولی جو گیر بودم و کمالگرا منابع فرهنگیان خوندم 

اشتباه دیگه اینه که اگر برگردم سعی میکنم نهایی های پر ضریب رو قبل عید تموم کنم حداقل دو دور میخوندم ولی اینکارو نکردم برا همین اردیبهشتم برا نهایی ها حروم شد و از جو کنکور خارج شدم 

خرداد خیلی به نهایی اهمیت دادم اگر زمستون نهایی هارو خونده بودم میتونستم تو فذجه امتحان نهایی کلی تست بزنم ولی نشد

اینکه جنگ شد و کنکور عقب افتاد تاثیر داشت تونستم بعد امتحان نهایی برگردوم و تست بزنم خداروشکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من از مهر شروع کردم با اینکه مدرسه هم داشتم اون سه ماه اول تابستون رو راستش استارت زدم ولی تاب ...

مرسی ازتتت عزیز دلم منم ماز شرکت کنم خوبه؟ و اینکه نهایی هارو هر روز بخونم ؟ فیلم اموزشی چطوره کیارو پیشنهاد میدی چون تو ریاضی فیزیک بشدت بدم

مرسی ازتتت عزیز دلم منم ماز شرکت کنم خوبه؟ و اینکه نهایی هارو هر روز بخونم ؟ فیلم اموزشی چطوره کیارو ...

منم ریاضیم از پایه ضعیف بود متاسفانه درصد زیادی هم نزدم ولی در کل اول سال صفر بودم پایه

بله ماز کلاس ها خوبه ولی به نظرم نقطه ضغفش وقت گیر بودنشه من هیچوقت کلاس هارو انلاین نبودم مینشستم روز بعد یا هروقت که میخاستم اون مبحثو یخونم با سرعت یک و نیم ایکس یا بیشتر میدیدم تا وقت گیر نباش فیلم اموزشی همه چیز نیست به چشم یه درسنامه نگاش کن فیلمارو دیدی دیگه درسنامه نخون خیلی وقت گیره

فیزیزک استاد شجاعی بود و ریاضی هم معین کرمی زیستم با فرهمندنیا بود شیمی من هم ضعیف بود با استاد هادیان فر ورداشتم عالی بود نهایی ۱۹ شدم شیمی رو

اها یه چیز دیگه هم اگر برمیگشتم به یه سال قبل زمین هم میخوندم خیلی رتبه جابه جا میکنه من احمق مثه ادم نخوندم جدی نگرفتم زمین رو

منم ریاضیم از پایه ضعیف بود متاسفانه درصد زیادی هم نزدم ولی در کل اول سال صفر بودم پایهبله ماز کلاس ...

ی دنیا ممنونممم برا نکنه نویسی دفتر داشتین یا تو خود کتاب مینوشتین مرور چطور ؟

سلام خوبی؟ خیلی برات خوشحالم مبارکت باشه.

من امسال دوازدهمم زیاد پایه قوی ندارم تابستون بگی نگی نصف دهم خوندم

بنظرت الان چجوری شروع کنم که فیزیو بیارم

میشه یا نه

اگه میتونی که یکم راجبش حرف بزنیم ممنون میشم.

بعد میشه بگی نهاییات چطور بود 

من نهایی ها یازدهممو زیاد خوب ندادم فکر نکنم بتونم ترمیم کنم الان تازه کانون ثبت نام کردم

و رتبت چند شد و منطقه چند؟

بیخشید اینقد سوال کردم

من خودم منطقه سه ام

رشته مورد علاقم:))))بنظرم این کارو نکن پشیمون میشی فیزیوتراپی رشته خیلی خوبی هست مدت تحصیل کم شغلو د ...

رادیولوژی از چه نظر

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

ی دنیا ممنونممم برا نکنه نویسی دفتر داشتین یا تو خود کتاب مینوشتین مرور چطور ؟

مرور روزای فرد مرور داشتم جمعه مرور داشتم 

برای ازمون ها هم که دو هفتته فرجه بود هفته اول رو فقط میخوندم هفته دوم مرور هفته اولم بود سه روز قبل ازمون همه چیو تعطیل میکردم فقط مرور میکردم بودجه ازمون رو

ریاضی من جزوه معین کرمی خوندم +کتاب تست 

حالا این شخصیه هرکسی فرق میکنه ولی من تو برگ اچار نکته مینوشتم میزاشتم لای کتاب تو عر صفحه مختص بهش این چیزا مهم نیست مهم اینه که نکته ها جلو چشت باشه با دفتر اگه راحتی باز خوبه ولی من میهاستم نکته ها جلو چشم باشه 

سلام خوبی؟ خیلی برات خوشحالم مبارکت باشه.من امسال دوازدهمم زیاد پایه قوی ندارم تابستون بگی نگی نصف د ...

شما اشتباهی که کردین تابستون کاش دوازدهم رو میخوندی 

دهم رو میخونی الان دوازدهم رو شروع کن از مدرسه جلو بزن حتی اگر کلاس یا ازمونی ثبت نام نکردی برو بودجه بندی ازمون قلم چی رو دانلود کن و با بودجه بندی بخون اینجوری تا بهمن ثه دور میبنی کتابو