بچه ها منکه حلال نمیکنم دور و ورم هر کسیو دیدم اینقدر درس خوندن سه سال چهار سال پزشکی درنیومدن بعد یه کله پوک سال اول با سهمیه پزشکی درمیاو.انشالله کسی ک با سهمیه حق دیگرانو به هر شکلی میخوره خدا نبخشش.منکه ذره ای حلال نمیکنم
سهمیه بزرگترین بی عدالتی هست که آشکارا در حق نوجوونا میشه
خب چرا هیچکس حاضر به اعتراض نیست تا کی میخواییم ساکت باشیم؟؟؟؟؟؟الان یکیو میشناسم خودش با سهمیه اومد رسمی شد ما ۱۴ سال داریم جون میکنیم تو اداره دمبر شده رسمی نشدیم راحتتتتتت انتقالی میگیرن بهترین جا.الانم یکی دیگشون با سهمیه مزشکی درومده.ما کجاییم؟؟؟؟؟بخدا عرب بودیم بهتر بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چرا هیچکس حاضر به اعتراض نیست تا کی میخواییم ساکت باشیم؟؟؟؟؟؟الان یکیو میشناسم خودش با سهمیه اومد ...
چی بگم والا من خودمم از این قانون مسخره سهمیه زخم خوردم خیلی هم بد و من باب این موضوع بار ها تاپیک زدم ولی خب متاسفانههیچ که هیچ ملت به نفع سون هست که هیچی نمیگن
الان یکی از دوستان با سهمیه پدرش که شرکت نفتی هست بهترین رتبه بدون ذره ای تلاش گرفته
یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!