2777
2789
عنوان

نذارید بچه هاتون درس بخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 155 پست
اما یه سوال فردای بهتر میاد یا دوباره من انقدر از این موضوع می ترسم که

صد درصد فردای بهتر میاد

ولی با تلاش 

با امید 

نه اینکه ی بار شکست بخوری بگی خوب نیست ادم انقدر باید بجنگه تا موفق شه

تا نتیجه ی تلاششو ببینه

زندگی همینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما اتفاق بدی افتاده که این نطرو دادی ، ولی تجربه شخصی توست ، بهتره بعنوان یک نصیحت به کسی نگی ، الان فرق به خانم تحصیلکرده با خانم بی سواد چقدره ؟؟؟ در آقایون که زمین تا آسمون ، حتی حرف زدن عادی هم فرق می‌کنه 

حالا چرا همچین چیزیو میگی عزیزم ؟ چی شده ؟ چی انقد حالتو بد کرده 

کسی که از طریق درس به جایی نرسیده این رو میگه. این همه پزشک و مهندس موفق یا کارمندهای شرکت نفت مگه چ ...

یه میلیون نفر شرکت کردن چند نفر قبول شدن30هزار برو حساب کتاب کن بیا باهم حرف بزنیم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

من دخترم دانشگاه قبول شد یه بنده خدایی به همسرم گفت آخرش که باید کهنه بشوره پس واسه چی درس بخونه همس ...

پسر منم امسال برق قبول شده میخواستم بدونم این رشته بازار کار خوبی داره یا نه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

پسر منم امسال برق قبول شده میخواستم بدونم این رشته بازار کار خوبی داره یا نه

بله یکی از رشته های عالی ریاضی فیزیکه. عرضه داشته باشه کار هست. فقط باید تجربی کارها رو یاد بگیره

باشه می‌ذاریم بره کارگری و حمالی از همون کوچیکی 😁😁

منظورم این نبود دیگه😂💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

یه میلیون نفر شرکت کردن چند نفر قبول شدن30هزار برو حساب کتاب کن بیا باهم حرف بزنیم

چجوریه سی هزار نفر قبول شدن شما نشدی؟مسئله اینه 

چون که تلاشت ازون سی هزار نفر مسلما یکم کمتر بود اونام اسیب دیدن قید خیلی چیزارو زدن

وقتی دیدی علاقه نداشتی میرفتی تو حرفه ای ک دوست داشتی یا یک رشته ای ک مرتبط با اون چیزی ک دوست داشتی

می فهمید ولی امیدوارم مثل من دیر نشه موفق باشین

امیدوارم که خدا جای بهتری برات جبران کنه و حالت بهتر شه همه چیم درس نیست شانستو تو کار یاحرفه یاهنر دیگه ای امتحان کن زود ناامید نشو 

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عزیزم حتما اتفاق بدی افتاده که این نطرو دادی ، ولی تجربه شخصی توست ، بهتره بعنوان یک نصیحت به کسی نگ ...

تحصیلات لول هر فردی رو بالاتر میبره در این هم جای شکی نیست اصلا از هر انسانی ورژن بهتر از خود بدون تحصیلات میسازه 

این حرف‌ها رو افراد بدون تحصیلات باب میکنند برای سرپوش