2777
2789

...

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه پرستاری سخته واقعا گناه دارن پرستارا

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

قطعاپرستاری چون واقعابه پرستارمهربون دلسوز وخوش برخوردنیازداریم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

قطعا تغذیه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

قطعا تغذیه

همش میگن آینده کاری مبهم هست

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
پرسیدن داره؟؟؟؟؟؟؟؟

اره:/چرا اینطوری میگید شما؟

تغذیه مستقل تره اما مهاجرت و بازار کارش متوسطه کارشم راحته به نسبت اشباع شده 

پرستاری سخت تره اما بازار کار تضمینی و مهاجرت خوب داره 

من بازار کار برام مهم تره پس پرستاری

دقیقا واسه همین میپرسم آخه هر کی این دوره درآمد براش مهمه بتونه کار کنه با چیزی که میخونه درآمد کسب کنه 

بازار کار براتون مهم تره یا راحتی 

تغذیه رشته تمیزیه بین پیرا ها با خون و موارد خطرناک سرو کار ندارین و شیفت شب و ...درکار نیست اما بازار کار خوبی نداره فعلا

پرستاری بین پیراها بهترین بازار کار رو داره جذب و استخدام و مهاجرتش بهتره 

ولی سختی  و شیفت و شب و تعطیلی نداشتن و ...رو داره

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بازار کار براتون مهم تره یا راحتی تغذیه رشته تمیزیه بین پیرا ها با خون و موارد خطرناک سرو کار ندارین ...

قطعا بازار کار مهمه یعنی واقعا تغذیه بازار کارش خوب نیست مشاوره آنقدر تعریف میکنن من واقعا گیج شدم 

قطعا بازار کار مهمه یعنی واقعا تغذیه بازار کارش خوب نیست مشاوره آنقدر تعریف میکنن من واقعا گیج شدم

بیشتر تحقیق کنید راجع بهش ولی بازارکارش قابل مقایسه نیست با پرستاری 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
بیشتر تحقیق کنید راجع بهش ولی بازارکارش قابل مقایسه نیست با پرستاری

ممنون عزیزم 🙏