2777
2789

من نهم به دهم سمپاد قبول شدم و نمراتم افت کرد و سه سال تمام مدیرم تخریبم میکرد کابوس هاش و میدیدم 

مامانم هم تخریبم میکرد و چند تا خرج داشته و نداشتم رو سرم کوبید منم خرجی هم نمیگیرم

و سه سال با لپتاپ خرابم درس میخوندم که چشمام و نابود میکرد 

امسال هم اولین کنکورم بود گفتم قبول نمیشم و با مامانم خیلی بزرگ بحثمون شد و من هفته ها ناراحت بودم و تخریبم کرده بود 😞

و امروزززز

نتایج کنکور اومد🥲و من میدونستم تاپ هارو قبول نمیشم اصلا انتخاب رشته نکردم 

همکلاسیام هرکدوم یه وری یه رشته خوبی یه رتبه خوبی اوردن 

نابود بودم خیلی ناراحت بودم🥺 نشستم گریه کردم بعد گفتم الان هاست بیان و نمیخوام چیزی درمورد کنکور بشنوم 

و انتظار داشتم مامانم بیاد بگه دختر فلانی فلان جا قبول شده ۱۷ ساعت درس خونده بدون پولی امکاناتی قبول شده یا چی میدونم باباش معتاد بود ولی قبول شده 

اره خلاصه نخواستم با اینا مواجه بشم گفتم بگیرم بخوابم که کارم نداشته باشن و همین الانشم خیلی پرم 

خوابیدمم

بعد دیدم داداش کوچیکم بیدارم میکنه😭

امروز روز دختر بوده😭😭

برام کیک خریدن😭😭

کادو خریدن😭😭😭😭

اصلا اصلا اصلا انتظار نداشتم 🥹😭😭😭😭😭

خیلی شوکه شدم و چیزی هم از کنکور نگفتن😭😭😭😭😭

برام گوی برفی گرفتن😭😭😭 ۸۰۰ تومنی دادن 

خیلی خوب برخورد میکردن و منم خیلی نیاز داشتم🥹😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتی مامانم گفت بعد یه مدت چون لپتاپت خرابه برات تبلتی چیزی میخریم 

فکر میکردم تو رویام 🥹🥹همه چی زیادی خوب بود 😭😭 چرا امروز اینقدر خوب تموم شد؟🥹

فکر میکنم روز به این خوبی نداشتم چون خیلی ناراحت بودم و خیلی حس بدی داشتم و به یکی نیاز داشتم و برای اولین بار اون حس بدم تجدید نشد🥹😭 بلکه کلی حس خوب بهم تزریق شد😭

ظاهر سردی دارم نمیدونم چجوری ابراز کردم ولی خیلی ذوق کردم خیلی خوشحال شدم 😭

ولی زیاد خرج کردن برای یه روز دختر😭 همین که اینجوری خوب برخورد کردن و فهمیدم براشون مهمم اندازه یه دنیااا برام می ارزه گفتم گوی گرونه برگردونیم قبول نکردن🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موفق باشی درس و ....مهمه مادرت به دید خودش اونکار و میکنه که پیشرفت کنی ولی انقدر خودتو اذیت ن ...

ممنونم🥹❤️

اره ولی کاش مواظب حرف زدنمون باشیم بعدا بهترین رابطه رو هم داشته باشیم حرف هایی که قلبم رو زخم کرده نمیدونم میتونم فراموش کنم یا نه🥲

هرچند فاصله سنی کمی داریم ولی درک کردن هم سخته و فکر میکنم این باعث همه مشکلاته