2777
2789
عنوان

میترسم منو ببرن پزشک قانونی فکر بد کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در اسرع وقت برو پیش روانپزشک و در کنارش ی کار نیمه وقت پیدا کن . خودت خودتو نجات بده با خودکشی کارت درست نمیشه بدتر تو باتلاق فرو میری اگه زنده بمونی ک با مشکلات کبدی و کلیوی باید کل عمرتو سر کنی اگرم بمیری اون دنیا عاقبت خوبی نداری

🔪🔫💣 بیا خودتو خلاص کن 

اگه به اینا باشه همه باید خودکشی کنن فقط صبوری لازمه

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

عزیزم آروم باش، میدونم خیلی شرایطت سخته ولی این روزاهم میگذره اگه راه حل براش پیدا کنی،

قلبم الان برو یه قرص مسکن مثل نوافن یا استامینوفن بخور و اگه یخ هست بزار رو کبودیات ❤ و بعدشم برو بخواب

میدونم حالت بده ولی این روزاهم میگذره، گفتی پول نداری، نمیتونی بری سرکار؟ یه کار اسون که تایمشم زیاد نباشه

اگه بگردی پیدا میشه 

اینم گفتی که نمیتونی با کسی ارتباط برقرار کنی، خجالتی هستی و اعتماد به نفست پایینه؟؟ نترس منم دقیقا دوران دبیرستان مثل تو بودم هیچ دوستی تو کلاس نداشتم

ولی راهکار زیاد هست برای بالا بردن اعتماد به نفس و رفع خجالتی بودن، اونارو توی نت بخون و سعی کن اراده داشته باشی انجامشون بدی❤

قلبم خودکشیا نکنیا، باشه؟🥺 این روزا و این حالات هم میگذره، فقط یکم باید اراده داشته باشی تا مشکلاتت رو درست کنی🥲❤💔

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
منم اتفاقا توهم و اینا هم دارم فک نکنم مشکل روانیت به شدت مال من باشه!

مثلا چه توهمی؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا