2777
2789
عنوان

عجیبه مردا میگن یا مهریه یا حق طلاق ولی نه طلاقتو میدن نه مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 24 پست
من دارم میگم خیلی از مردا بعد از طلاق مهریه رو به زن نمیدن. مجبور میکنن تا زن مهریش رو ببخشه تا طلاق ...

ببین مثل اینکه متوجه نشدی 

حقوق برابر جزو حقوق انسانی هست اون درسته شکی هم در اون  نیست  حالا در قانون ما اومده این حقوق رو از زن گرفته و به جاش مهریه رو قرار داده 

یعنی شما حق انتخاب داری یا مهریه یا حقوق برابری مثل حق طلاق 

حالا اگر شما طلاق بخوای باید از مهریه ات بگذری چون مهریه در برابر طلاق هست 

یعنی یکی شو باید داشته باشی ودر کشورهای غربی خانمها حقوق برابر دارن اما مهریه ندارن یعنی اگر یک روز  دلشون خواست طلاق بگیرن خیلی کوتاه از شوهرشون جدا میشن اما مهریه که نمیگیرن 

اگر هم شوهرشون خواست طلاق بگیره باز به همون راحتی از اینها جدا میشن بدون پرداخت دارایی و مال

ما رفتیم خواستگاری همون جا گفتند ۵۰۰تا سکه داداش گفت من نمیتونم گفتند کی داده کی گرفته بابا گفت حق زنه اونم مثل دختر من و بر مبنای توانایی ۱۱۰ تا مال قدیمه دوستم داشت اما مادرش رو ۵۰۰,تا بود کنسل شد تمام مسخره بازی نیست زندگی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین مثل اینکه متوجه نشدی حقوق برابر جزو حقوق انسانی هست اون درسته شکی هم در اون نیست حالا در قانو ...

من حرف شمارو متوجه شدم ولی حرف من چیز دیگست

من میگم اون حقوق، حقوق انسانی زن هست مطلقا در تین قضیه بحثی نیست و باااید به زن داده بشه

در باره ی مهریه هم به ۲ طرف وابسته است اما بنظر من اونم باید گرفته بشه چون در جامعه ی مازنها بعد از طلاق مشکلات بزرگتر و به طبع پشتوانه ی بیشتری نیاز دارن

نمیتونیم با اروپا مقایسه کنیم چون مشکلات زنها بعد و قبل از طلاق برای زنهای اونجا وجود نداره. تفاوت شغلی نگاه جنسیتی بحث ابرو و سنت های قومیتی وحود نداره اما در ایران وجود داره پس زن در ایران به مهریه هم نیاز داره

واقعا همینه اصلا درگشون نمیکنمحالام که اصلا قانون زندان و مهریرو به کل عوض کردن. دوباره یه پتک بر دا ...

ببین من ایراد از دو طرف میبینم هم آقا و هم خانم اما خب اونکه زن حالا جدا بشه این یک پشتوانه ای هست برای زن من قبول دارم یک حد معقولی باشه توانایی نداری قبول نکن مگه زورت کردند البته من با معامله مخالفم زندگی میخواهیم بگنیم‌ اون مهریه چون مواردی مثل طلاق دیده میشه پس باید لحاظ بشه  

ما رفتیم خواستگاری همون جا گفتند ۵۰۰تا سکه داداش گفت من نمیتونم گفتند کی داده کی گرفته بابا گفت حق ز ...

اگه واقعا کی داده کی گرفتش اصلا چرا باید باشه؟ اسمش روشه پشنوانه ی بعد از طلاقه زن نیاز داره بهش

اون حقوقم که حق زنه بااید داشته باشه

افرین به شما که انقدر عاقل بودید

اگه واقعا کی داده کی گرفتش اصلا چرا باید باشه؟ اسمش روشه پشنوانه ی بعد از طلاقه زن نیاز داره بهشاون ...

همش حرفه کی داده کی گرفته از این حرف بدم میاد اون دختر بیچاره نقشی نداره پدر و مادرا اینو میگن بیچاره دختر ما بر مبنای حرف صحبت نمی‌کنیم بر مبنای عقل و اون چیزی که امضا می‌کنیم صحبت میکنیم 

همش حرفه کی داده کی گرفته از این حرف بدم میاد اون دختر بیچاره نقشی نداره پدر و مادرا اینو میگن بیچار ...

نگو دختر بیچاره 

دختره بیچاره نیست عقل تو کلشه ولی استفاده نمیکنه یا بهتر بگم کاری باهاش کردن که نتونه استفاده بکنه 

امیدوارم هم داداشت هم اون دختر هردو ازدواج موفقی داشته باشن

نگو دختر بیچاره دختره بیچاره نیست عقل تو کلشه ولی استفاده نمیکنه یا بهتر بگم کاری باهاش کردن که نتون ...

آخه بعضی پدر مادرا حق صحبت می‌گیرند دیگه دیدی تو جامعه هستیم ممنونم ما کلا نگاهمون فرق می‌کنه بدبخت کردن هنر نیست که آدم به هر قیمتی انجام بده