2777
2789

پس فهمیدم که از رو غرورش نیست که پیام نمیده 

نمی‌خواد که پیام بده 

وگرنه امروز که روز دختر بود 

میتونست تبریک بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ ربط داره شما دختر پدر و مادری ن دختر ایشون

🤣

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

نامزدت؟ ؟؟۲ماه بی خبره ازت؟؟؟؟

آره قهره 

همیشه همینه به ساعت راضی نیست با هفته و ماه قهر می‌کنه آشتی دادنشم کار فیله هیچی اشتیش نمیده 

فکرم نکن که مشکل آنچنانی داریما نه 

سر بحثای الکییی

یه تبریک و یک گل آسمون به زمین نمیا ولی نشون میده طرف مقابلت برات مهمه

بنظرم حقیقت رو باید گفت من خودم روز زن و ولنتاین توقع دارم اما روز دختر ن

الان ب ایشون بگیم وتی باید کادو میداده گل میداده پیام میداده چرا هدیه نداده بعدا ايشون توقع الکی بکنه دعوا کنن قهر کنن الکی خوبه 

یه تبریک و یک گل آسمون به زمین نمیا ولی نشون میده طرف مقابلت برات مهمه

♥️♥️♥️♥️

آره منم چیز زیادی ازش نخواستم 

فقط گفتم شاید امروز که روز دختره بهونه بشه و پیام بده ....

آره قهره همیشه همینه به ساعت راضی نیست با هفته و ماه قهر می‌کنه آشتی دادنشم کار فیله هیچی اشتیش نمید ...

این  یعنی مشکل آنچنانی عزیزم بنظرم با مشاور صحبت کنید ۲ماه قهر اصلا عادی نیس توی زندگی اذیت میشید و از هم سرد 

جدیش بگیر

میفهمم من و پارتنرمم سر چیزای الکی خیلی دعوا و قهر میکنیم ولی شما نامزدی جدی بگیر

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱 

♥️♥️♥️♥️آره منم چیز زیادی ازش نخواستم فقط گفتم شاید امروز که روز دختره بهونه بشه و پیام بده ....

میفهمم منم خیلی برام مهمه ک به یادم باشه شریک زندگیم

بنظرم رفتار های بچگونه رو تو اول بزار کنار پیام بده و برید مشاور صحبت کنید 

بنظرم حقیقت رو باید گفت من خودم روز زن و ولنتاین توقع دارم اما روز دختر نالان ب ایشون بگیم وتی باید ...

خب اینا نامزدن هنوز ازدواج نکرده که 

بعد یه تبریک هیچی کم نمیشه از طرف مقابل هیچییییی من با شخصه برام خیلی مهمه طرفم به یادم باشه یه تبریک یه آهنگ یا هرچی ادم به شوق و ذوق زندس ایشون هم مسئلشون تبریک نیس مشکل چیز دیگس

عزیزم چ ربط داره شما دختر پدر و مادری ن دختر ایشون

همسر منم برای دخترم کلی خوراکی گرفته بود و شکلات و ...

منم اول شاکی شدم که چرا نمیگه یدونشو برای تو گرفتم خب 

بعد دقیقا فکر کردم روز دختره نه روز همسر🤦🤣