2777
2789

یه ماه پیش سرما خورده بودم به بهانه امتحان دانشگاه دکتر نبردنم، گلو درد و تبم خوب شدن سرفه ام موند

الان دوباره سرما خوردم تب کردم ابریزش دارم، چک کردم سرما خوردگی و استامینوفن نداشتیم فقط یدونه ایبوپروفن خوردم نمی دونم واسه تب خوبه یا نه .

.

دو ساله به بهانه های مختلف واسه تولدم کادو ندادن بعدش واسه عروسی دختر همسنم تو فامیل سکه دادن، منم همه پیشنهاد هامو رد میکنم چون میدونم اگه خونه راهشون بدم اینا قراره بگن پول ازدواجو نداریم، داشتم همینارو مرور میکردم اشکم اومد مامانم پرسید چته گفتم تب کردم و .. گفت برو با سرم دماغتو بشور گفتم گلوم درد میکنه یه ماهه منو دکتر نمی برید لال شد هیچی نگفت

حالم ازشون بهم میخوره خیلی پرروعن 

ψ ❤️

بمیرم برات

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازین پستا خسته نشدید!!!

بخدا که طفلی پدر مادراتون با این زبونای تیزتون 

اگر از دستشون بدی میشی دنیای غم و حسرت 

تورفتارت تجدید نظر کن 🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

شاید باورت نشه خونمون جای خوبیه و فامیل فک میکنن خیلی داریم مدام میگن چرا فلان کارو میکنی مثل بقیه ه ...

میگذره عیب نداره

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

نمک دریا دارین؟؟؟ زود جواب میده برا گلو درد،،، اگه نداری هم نمک معمولی امتحان کن ولی نمیدونم جواب بده یا نه

یذره بریز رو زبونت سرت خم کن سمت راست و قورتش بده دوباره یذره بریز رو زبون و سرت خم کن سمت چپ و قورت بده 

ازین پستا خسته نشدید!!!بخدا که طفلی پدر مادراتون با این زبونای تیزتون اگر از دستشون بدی میشی دنیای غ ...

کی قراره یاد بگیرین که پدر و مادرا فرشته نیستن؟!!!!!

در تاریخ ۱۵/۵/۱۴۰۲بهترین اتفاقات زندگیم افتادامیدوارم که به هدفم برسم