2777
2789
عنوان

همسر دروغگوی نامزد سابقم

613 بازدید | 16 پست

نامزد سابقم رفته خواستگاری شماره منو داده اونام زنگ زدن تحقیق ولی ذر واقع ومادر دختر زنگ زده بود توهین و دعوا 

بعدم گفت همه چی میخرن؟خرج میکنن؟گفتم آره از این لحاظ عالین همه چی میخرن.گفت خودت گفتی بخرن یا خودشون خریدن؟گقتم خودشون میخرن 

حالا رفته به اونا گفته زنگ زدم تحقیق گفته خسیسه چلاس هستن و کلی حرف بد پشت سرتون زده😐😐😐

خاله نامردم فامیل یکی از فامیلامون هست رفته با اون دعوا و مارو تهدید کرده و گفته بهمون برسونن

به نظرم در و تخته جور شدن با هم😐😐😐دو تا خانواده بیمار روانی😐بابا من چیکار کنم دست از سرم بردارن این اوسکوله 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

13 بار زنگ زد زنه

بلاک میکردی  به تو ربطی نداره اونا هر تصمیمی خواستن بگیرن حق ندارن ذهن تورو درگیر کنن که بخوای دلت بسدزه تازه تعریفم بکنی ازشون ..... خودتو اولویت بزار و ارامش خودت اونا هم به درک مشکل خودشونه برن مشاوره چشماشونو باز کننن بعد تصمیم بگیرن

اخه الان عقد کردن خب یعنی من حرف بدی هم زده باشم تاثیر نداره دیگه چیکار من دارن اصلا شماره نمیدادن گ ...

خیلی مسخره س ک شماره شمارو دادن

من خودم توو عقد جدا شدم اصلا برام قابل درک نیس نامزد سابقم بخواد شماره منو ب کسی بده برا تحقیق بعد جدایی هییییچ خبری ازش ندارم خداروشکر

بلاک میکردی به تو ربطی نداره اونا هر تصمیمی خواستن بگیرن حق ندارن ذهن تورو درگیر کنن که بخوای دلت ب ...

اصلا گوه خوردن شماره منو دادن مشکل من اینه 

به چه حق شماره منو دادن 

خوبه منم به خواستگارام شماره این چلفوز بد بو رو بدم

خیلی عوضی هستن خوب شد زودتر زن گرفت و دست از سر من برداشت 

زنشم از خودش بدتره 

خیلی مسخره س ک شماره شمارو دادنمن خودم توو عقد جدا شدم اصلا برام قابل درک نیس نامزد سابقم بخواد شمار ...

من تمام شماره های اونو پاک کردم بعد نمیدونم اون چرا شماره منو نگه داشته که اصلا بخواد به کسی بده مرتیکه 

خیلی آدم بی شعوری هست مثل اینه ممم شمارشو بدم به تک تک خواستگارام خب نمبشه که 

آخه مادر نامزدش هم انگار ققط میخواست منو بسوزونه میگفت مشکل از تو بوده تحقیق نکردی بعدم با توپ پر و  دعوا باهام حرف میزد اصلا یه آدم عجیبی ها 

خوشحال باش، هرچی تو رو اذیت کردن قراره تقاص پس بدن، به تور خوب مادر و دختری افتادن

اره دقیقا 

به من میگفت بی حجاب چون زیر چادر عبا نمیپوشیدم 

بعد این زنه مانتویی 

البته اینم بعد عروسی مجبور میکنن بپوشه چپن جاریم هم مانتویی بوده مجبورش کردنش چادر بپوشه بعدا عبا پوشید 

فقط دیگه جواب تماس شون رو نده، حتی اگه هزار بار زنگ زدن، بلاک کن و تمام

اخه نمیدونستم ائمه فقط دیدم ناشناسی جواب ندادم دیدم کلی زنگ زده زنیکه 

کلا اون شماره رو در اوردم از گوشیم

اخه نمیدونستم ائمه فقط دیدم ناشناسی جواب ندادم دیدم کلی زنگ زده زنیکه کلا اون شماره رو در اوردم از گ ...

اگه باز بعد برداشتن گوشی فهمیدی اونا هستن وسط مکالمه قطع کن، اصلا لایق احترام نیستن