2777
2789
عنوان

واقعا باید طلا ارزون بشه

653 بازدید | 29 پست

اره یا نه جهانش کنید بره اینستا حتی داخلی اینستا هم راجبه کلماته نظر سنجیم هم پست بزارین داخله اینستا

تعداد رای : 39
نظرسنجی
اره
20
51%
خیر
3
7%
صله علی نترکه چشما ترامپ بترکه
13
33%
صله نترکه ترامپ بترکه
3
7%

Perfect👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا قراربود جنگ بشهچیشد

قراری نبود.  ذهنت درگیر بازی های رسانه ای اون طرفی ها نکن اینها شگردشون هست که انقدر حرف از جنگ بزنند که مردم کشور خسته کنند و تو شرایط تسلیم قرار بدن. 

در صورتی که تمون جنگ 12 روزه حدود 50 میلیارد دلار به اسراییل آسیب زده بود.  آسیب های ناشی از صنعت توریسم و صادرات و صنعت پدرش دانشجو هاش که بماند هنوز میزان مشخص نیست 

بعد جنگ سرباز برای جنگیدن می خواد اسراییل 2 سال درگیر جنگ غزه بوده دیگه تاب آوری رفتن تو یه جنگ طولانی مدت دیگه رو ندارن 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!