2777
2789

تو این چند هفته ای که بابام رفته وقتی میبینم یکی خدا بهش عمر داده یا پدر دوستام کلی نوه عروس داماد دارن سایشون بالا سر بچه هاشونه حسرت می خورم یا میبینم یکی با وجود کلی بیماری کنار بچه هاشه هنوز نفس میکشه دلم خون میشه که چرا پدر من نیست چرا با یه سکته رفته 

بخدا نمیگم خدا عمر اوناروهم بگیره ها اصلا امیدارم همیشه کنار خانوادشون باشن ایشالا هیچ کس داغ نبینه خصوصا داغ جوون ولی همش وجودم آتیش می گیره میگم چی میشد پدر منم حالش خوب میشد چی میشد اونم یکم بیشتر عمر می کرد اخه بابام تازه ۵۰سالش شده بود این همه آدم بعد کلی مریضی خدا هواشون داره چرا پس به بابای من کمک نکرده همش با حسرت به کسایی پدر دارن نگاه می کنم پشت پناهم رفت دارم کاش خدا یه نگاهم به من می کرد مگه کم بدبختی کشیدم

شماهم این احساس تجربه کردین ؟عادیه یا کم کم دارم حسود میشم

باباجونم همیشه دوستت دارم دلتنگتم💔 میشه برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بهتون صبر بده ... واقعا غم سنگینی هست ... حسادت نیست چون بد بقیه رو نمی‌خوای ... حسادت یعنی چشم دیدن کسی رو نداشته باشی و یکجور تنفر و کینه ست اما حسرت میخوری خیلی با هم فرق داره ... اما عزیزم هرکسی یک مهلتی داره ... هیچکس واقعا از حکمت خدا خبر نداره... ان شاء الله جاش بهشته 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خدا رحمتش کنه و جاش تو بهشت باشه انشالله تقدیر همه رو یجور رقم زده خیلیام هستن حتی نتونستن اسم بابا برو بگن و باباشون پر کشید و تو حسرت پدرداشتن تو حسرت ی تکیه گاه موندن اونا چی بگن خداروشکر ک پدر عزیزت تا ۵۰ بود طعم پدرداشتن تو دلت نمونده بچه هایی هستن سنی ندارنا ولی ی بچه میبینن بغل باباشون یا باباشون بازی میکنه همچین با دل تنگ نگاهشون میکنن دل ادم کباب میشه غصه نخور عزیزم خیلیا تو شرایط شما هستن و این قانون طبیعته فک نکن فقط تو این حسرتو داری❤️

خدا بهتون صبر بده ... واقعا غم سنگینی هست ... حسادت نیست چون بد بقیه رو نمی‌خوای ... حسادت یعنی چشم ...

این چه حکمتیه اخه من سخت ترین دوران زندگیم بودم حالم داغون بود از خدا کمک می خواستم خدا نه تنها که بهم کمکی نکرد بلکه بابامو ناگهانی به طور بدی ازم گرفت جوری جیگرم خون کرد زندگیم نابود سد که هر لحظه آرزوی مرگ دارم

من هم مامانم جوونه

پدرم هم در جوانی فوت کرد

من تازه عروس بودم و بچه و به پدر احتیاج داشتم

سکته کرد و فوت شد

همیشه با این جمله آروم میشدم که حتما به صلاح پدرم و مادرم و من بوده پدرم الان، تو این زمان حساس فوت کنه

چون مطمئنم خدا بد بنده هاش رو نمی خواد، و از مادر مهربونتر

اما تا حالا نشده یه پنج شنبه نرم سر خاکش و باهاش حرف نزنم. دو ساعت باهاش هر دفعه حرف میزنم

مثل یه پدر زنده بهش نگاه میکنم ، و تا حالا هر خواسته و کمکی ازش خواستم ، چون دعام کرده گرفتم، باور میکنی با اینکه فوت شده، بهش سر میزنم از یه پدر زنده بیشتر دستم گرفته و کمکم کرده، که حتما باور نمی کنی

یه بار با شوهرم یه بحث کوچیک کردیم، به پدرم گفتم به شب نکشیده شوهرم با یه انگشتر از دلم درآورد

باور کن مرده ی والدین بیشتر از زندشون هوای بچه هاشون دارن 

من که دائم باهاش سر خاکش حرف میزنم

هر چی خواستم و گفتم بابا دعا کن ، سریع برآورده شده، سریع

تازه خواب من زیاد میاد

از خطرات هم آگاهم میکنه

فقط باید مطیع حکمت خدا باشی،اون وقت خدا درهایی برات باز میکنه که آدمیزاد باورش نمیشه

من کاملا درکتون می کنمهمین حس رو من نسبت به مادرا دارم

خبلی هرجا میرم میبینم که کی پدر داره کی پدرش بیشتر از بابای من عمر کرده 

خدا رحمتش کنه و جاش تو بهشت باشه انشالله تقدیر همه رو یجور رقم زده خیلیام هستن حتی نتونستن اسم بابا ...

بمیرم برای دل اونا ولی خاطره داشتن خیلی بدتره خاطراتش دارم دیوونم میکنه

این چه حکمتیه اخه من سخت ترین دوران زندگیم بودم حالم داغون بود از خدا کمک می خواستم خدا نه تنها که ب ...

عزیزم از دست دادن پدر واقعا خیلی سخته ....

نمی‌دونم چی بگم خدا به دلت آرامش بده ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔