2777
2789
عنوان

نذارید به شعورتون توهین بشه

706 بازدید | 55 پست

آدمای این زمونه زیر و رو کشیدن  رو خوب یادگرفتن...وقتی میخوان یه واقعیتو ازت پنهان کنن و بپیچوننت با سیاست و دروغ وداستان سر هم کردن میخوان همه چیز اون جوری که دلشون میخواد پیش بره وبعدا بشینن بگن دیدی چه جوری خرش کردم...

دیدی اوضاع رو چه جوری پیش بردم....

تا دلتم بخواد راه بلدن...

یکی با گریه که دلت بسوزه...

یکی بامظلوم نمایی که کوتاه بیای...

هیچ کدوم که جواب نداد باهات دعوا راه میندازه...قهر می کنه...یه جوری جلوه میدن که عصبی شدن وازقصد این کارو می کنن یا نمی کنن....

لطفا نذارید به شعورشان توهین بشه...(حتی به قیمت حذف کردن طرف)

توپرانتز گذاشتم که دقت کنی...

بخیال خودشون فکرمیکنن خرکردن، نمیگن شاید طرف حرمت نگه داشته و ضایت نکرده

باید به روش بیاری...خیلی وقتا هم بهت میگن توبدبینی....توهم زدی....بی رحمی...بی انصافی....

ولی زیر نویس اینه که چرا خر نشدی تا سوارت بشم لعنتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف که میزنی راحته ولی در مقابل یه سری اتفاقا ذاتت اجازه نمیده که با بی‌رحمی و بی‌تفاوتی بگذری 

ولی یه ادم باید به درجه‌ی بالایی از کثیف بودن رسیده باشه که بخاد با گریه و پیازداغ زیاد خرت کنه خیلییی کثیف امیدوارم کارما پس بده... 

باید به روش بیاری...خیلی وقتا هم بهت میگن توبدبینی....توهم زدی....بی رحمی...بی انصافی....ولی زیر نوی ...

خب این صحبت هاتون فقط مربوط به روابط زن ومرد هست من کلی برای همه افراد پیرامنون میگم 

خب منم اتفاقا یادگرفتم بگم، به روشون بیارم و خوشحالم که من دیگه خرفرض نمیکنن، براشون یه چالش میشه ا ...

وقتی حرفاشون تموم شد یه لبخند بزن وبگو با نظرت همینه...بعدشم برو وبه حرفاش توجه نکن

دیشب خداحافظی کرد رفت .. نمی‌دونم برمیگرده پیام میده یا نه .. تا حالا بیشتر یه روز تنها نبودیم ، خیلی حالم بده و استرس دارم

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

وقتی حرفاشون تموم شد یه لبخند بزن وبگو با نظرت همینه...بعدشم برو وبه حرفاش توجه نکن

متاسفانه طرف صحبتهای من روکه ندارن سنگ پای قزوینن من یه نفرم اونا سه تا که پشت همن، ولی امیدوارم خدا بیشترطرف من بگیره 🙏😁

دیشب خداحافظی کرد رفت .. نمی‌دونم برمیگرده پیام میده یا نه .. تا حالا بیشتر یه روز تنها نبودیم ، خیل ...

الان براتون سخته، به مرور کم کم برات کمرنگ خواهدشد وشاید که فراموش هم شد 

الان براتون سخته، به مرور کم کم برات کمرنگ خواهدشد وشاید که فراموش هم شد

مسئله اینجاست بهترین روزای زندگیم کنار اون گذشت .. نمی‌خوام فراموشش کنم از فراموش کردنش میترسم ..

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)