2777
2789
عنوان

رفتیم مسافرت شوهرم چنان تو خیابون داد زد سرم که همه میخکوب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 74 پست
.۵❌زنی که از موضع قدرت با شوهرش برخورد کنه، زنی که شوهرش رو تحقیر میکنه، زنی که شوهرش رو مورد تمسخر ...

تو رو قرآن بس کنید ، چرا مردا یکم همسر داری یاد نمی گیرن ، چرا ما باید تو هر موقعیتی با سیاست رفتار کنیم ؟! شما که خانومی همچین چیزایی رو رواج نده راسته میگن از ماست که بر ماست

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا میگم که نترکم وگرنه.... 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

تو رو قرآن بس کنید ، چرا مردا یکم همسر داری یاد نمی گیرن ، چرا ما باید تو هر موقعیتی با سیاست رفتار ...

بیخیال اصلا ب پیامش فکرنکن ..خدا کنه طرف آدمه.خودش انسانیت داشته باشه .. مگه ما ازدواج میکنیم یکیو تربیت کنیم..خدا توبه 

بیخیال اصلا ب پیامش فکرنکن ..خدا کنه طرف آدمه.خودش انسانیت داشته باشه .. مگه ما ازدواج میکنیم یکیو ت ...

دقیقاً 

مگه ما مادراشونیم که تربیتشون کنیم ؟!

بعدم حالم از این سیاستی که میگن بهم میخوره شاید تو بقیه ی روابط سیاست خوب باشه اما توی رابطه با همسر خو نمیشه همیشه من یه نفر دیگه باشم همش تحمل کنم همش ناز آقا رو بکشم ... 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

دقیقاً مگه ما مادراشونیم که تربیتشون کنیم ؟!بعدم حالم از این سیاستی که میگن بهم میخوره شاید تو بقیه ...

منم اسم  سیاست میا تنفر بهم دست میده..خب می‌رفتیم مجلس اگه میخواستیم سیاستمدار بشیم .. مرد یعنی تکیه‌گاه امنیت نه نرناز نازو قهر قهرو بی شعور 

دقیقاً مگه ما مادراشونیم که تربیتشون کنیم ؟!بعدم حالم از این سیاستی که میگن بهم میخوره شاید تو بقیه ...

حساب کن  ناز ی مردو‌بخری مواظب رفتارت باشی ک طرف باهات خوب برخورد کنه .. چه بد خانمایی که این حرفا شده سرلوحه زندگیشون ..

حساب کن ناز ی مردو‌بخری مواظب رفتارت باشی ک طرف باهات خوب برخورد کنه .. چه بد خانمایی که این حرفا ش ...

اینا با تفکرات دوران قاجار زندگی میکنن...