2777
2789
عنوان

بامامانم

99 بازدید | 7 پست

برای اولین بار پریشب درود دل مردم تاصبح گریه کردم مامانمم ارومم میکرد 

تاالان یه چشمم اشک میریزه بااینکه گذشته !!

چیکار کنم بنظرتون مشکل جدید برم دکتر؟

متوجه نشدم واسه چی بری دکتر؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چی شده

من از گذشتن به مامانم تعریف کردم اونایی که اذییتم کردن متمم زدن به مامانم نگفته بودم تو بچگی 

پریشب گفتم دیگه گریم گرفت تاالان یه چشمم اشک میریزم متوقف نمیشه

من از گذشتن به مامانم تعریف کردم اونایی که اذییتم کردن متمم زدن به مامانم نگفته بودم تو بچگی پریشب گ ...

خودتو شکنجه نده. فراموش کن اگ نمیتونی فراموش کنی بسپار بخدا 

خودتو واسه گذشته ای ک تموم شده و پشت در جا مونده تباه نکن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

پس دکتر برا چیته؟

وای گذشته همیشه آدمو نابود میکنه، اگه خوب باشه دلتنگی و اینکه چرا گذشت، اگه بد باشه چرا باید ارنجوری میشد و و و... کلا نباید به گذشته فکر کرد- جزء به جزء ش عذاب آوره.

حالا می فهمم معنی این رو که در قیامت همه حسرت میخورن، هم کسایی که کار خوب کردن هم اونایی که اعمال بد دارن، دقیقا بخاطر همینه که دنیا گذشته اگه اعمالشان خوب بوده چرا کمه، اگه بد بوده چرا بد کردن