2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که ۲ سال پیش منابع را خواندیم قبول شدیم .هیچ مؤسسه ای هم شرکت نکردیم

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

منابع رو از جای معتبری تهیه کردید میشه بگید 

غرق در افکار و اندیشه احمقانه خود☃️

منابع رو از جای معتبری تهیه کردید میشه بگید

توی دفترچه آزمون منابع معرفی شده ..تهیه منابع را از کانالهای ایتا و مقداری ه، پولی خریدم

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

سلام ،کتاب خوندید اون کتاب هارو تو سایت معرفی کرده بودند یا جزوه خوندید ممنون میشم جواب بدید

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
سلام ،کتاب خوندید اون کتاب هارو تو سایت معرفی کرده بودند یا جزوه خوندید ممنون میشم جواب بدید

سلام هم کتاب هست هم جزوه .همون جزوات را هم خوب بخونید قبولید

سلام هم کتاب هست هم جزوه .همون جزوات را هم خوب بخونید قبولید

مرسیی‌

شنیدید بعضیا میگن سال آینده آزمون استخدامی برگزار نمیشه صحت داره بنظرتون؟

hope is dangerous thing for a woman like me to have 
مرسیی‌شنیدید بعضیا میگن سال آینده آزمون استخدامی برگزار نمیشه صحت داره بنظرتون؟

وزیر اینو نگفته .ولی امسال بعضی جاها مازاد شدند چون اتباع زیادی از کشور رفتند ولی بعضی جاها هنوز میگن کمبود داریم