2777
2789

خیلی همو دوست داشتیم یکسال باهم بودیم ولی انقددد عاشق هم بودیم انگار سالهای سال باهم زندگی کردیم..

از همون ماه های اول گفت با مامانت حرف بزن ما بیایم خاستگاری..گفتم شغل نداری رفت باشگاه زد گفتم راه دورین اومد شهرما خونه ساخت(اینجا زندگی میکردن ولی سالها بود رفته بودن تهران)

با مامانم حرف زدم گف بچه ای..۱۶ سالم بود(دو سال پیش)

ب ی چیزی شک کردم ازش پرسیدم گف اره من اینجوریم..

الان بگم بحث میکنین ولی اینو میدونیم ک انسانیت طرف مهمه..

اصالتش مث ما نبود برای همین گفتم خانوادم قبول نمیکنن😞دیگ ب مامانم اسرار نکردم وگرنه روز عید بهم پیام داد و اسرار میکرد با خانوادت حرف بزن..من میدونم قبول نمیکنن ولی بدجور دلم گیرشه😭😭(از عید تاحالا باهم حرف نزدیم چون گفتم نمیخام دیگ ازدواج کنم)من بهش پیام بدم بگم مبخام با خانوادم حرف بزنم باز خانوادم قبول نکنن اون مسخره میشه دیگ

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حداقل تو واسه گذشته سمن حالمو میبینم گریع م میگیرهبرامن لایووووووه‌خواهر زنده میبینم مشکلاتمو

سخته..

ن بابا هنوز دلم باهاشه هنوووزم امید دارم ک بهم برسیم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

معتاد بود؟

ن😑میگم چون یکی دیگ از اقوام ایرانی بود  با ما فرق میکنن

یعنی الان ۱۸ سالته؟ بازم سنی نداریمیتونم بپرسم چیو متوجه شدی؟

اره عزیزم

والا تو تاپیک نمیتونم بگم..

مذهبش فرق میکرد؟ چون این چیزا واسه زندگی مشترک خیلی مهمه

ن شیعه بود مث خودمون..اصالتش فرق میکرد