2777
2789

خیلی مبارکه 

دستمریزاد

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️                               ✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

الان جدی هستی؟

یا میخوای پزبدی😐

اگه نمیخواستیش چرا زدی؟ اصلا چرا تجربی اومدی ؟!

وتقعا پزشکی رشته ای هست که یه عده که بهش نرسیدن راجبش بد بگن کسی نره بخونه؟

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم اشتباه شد متاسفانههمه انتخابام دندون بود نمیدونم چیشد که یه پزشکی هم زدمدقیقا همینو اوردم

مهم نیست دیگه الان بهش فکر نکن

شاید خیری در کار بوده

توکل بر خدا کن و برو

تخصص بهترین ها میتونی بری

هم افتخار خودت و خانواده ت باشی،هم به درد مردم کشورت بخوری

کاربر قدیمی هستم.تعلیق شدم☹
الان جدی هستی؟یا میخوای پزبدی😐اگه نمیخواستیش چرا زدی؟ اصلا چرا تجربی اومدی ؟!وتقعا پزشکی رشته ای هس ...

نه بابا چه پزی اخه 

من همه انتخابام دندون بود برحسب تصادف یه دونه پزشکی اون وسطا زدم

دقیقا همونو اوردم

لطفا لایک نکنید‼️

من پزشکم درسته که سخته مسیرش مخصوصا اینترنی بعدشم 7،۸  ماه کارانه دیرکرد داره رزیدنتی هم که یه داستان دیگه ولی من از 5 سالگی عاشقش بودم و الانم عاشقشم پرستیژش و اون حسی ک یه مریضو از مرگ برمیگردونی با هیچی قابل قیاس نیس

من پزشکم درسته که سخته مسیرش مخصوصا اینترنی بعدشم 7،۸ ماه کارانه دیرکرد داره رزیدنتی هم که یه داستا ...

نمیگم پزشکی بده هاا

ولی انقدر کسایی که تو این حیطه اند ازش بد میگن من الان واقعا نا امیدم حس میکنم اشتباه کردم

لطفا لایک نکنید‼️

نمیگم پزشکی بده هااولی انقدر کسایی که تو این حیطه اند ازش بد میگن من الان واقعا نا امیدم حس میکنم اش ...

سختی زیاد داره دیگه و بعدش هم طول میکشه تا به درامد برسی ولی من 100 بار دیگم برگردم عقب باز همین راهو میام

برای تخصص خیلی دستت باز تره توی پزشکی نسبت به دندون

برات معجزه میکنہ✨ خدایـے که صبوری‌هاتو دیدھ💫همون زخمی که فکر میکردی شکستت میده ،در واقع راهنمایی بود که تو رو به جاهایی برد که بدونش نمیرسیدی🌱

میشه بپرسم شما مشاور داشتید یا نه توروخدا اگ مشاور داشتی و خوب بوده ممنون میشم بهم معرفیش کنی 😢💔

مشاور شخصی نداشتم

یه مشاور مدرسه بود که برای کل دانش آموزا بود

لطفا لایک نکنید‼️