2777
2789
عنوان

محلمون زنا تو کوچه میشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست
البته ربطي نداره ها ب بالا شهر پايين شهر محله ماهم تو پارك با صندلي جمع ميشن

خیلی به محله ربط داره خیلیییی 

تو ولنجک و الهیه و فرشته دیدی زنا بیان تو کوچه دور هم؟!!!!

پارک خب فرق داره پارک محل پاتوق و دورهمیه میزو نیکمت داره برا نشستن کنار هم سکو داره برا پیکنیک زدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به محله ربط داره خیلیییی تو ولنجک و الهیه و فرشته دیدی زنا بیان تو کوچه دور هم؟!!!!پارک خب فرق ...

عزيزم خب بگم الان من بالا شهرم حمله ميكنن ما اينجا حق نداريم لباس بيرون اويزون كنبم نگهباني ميگ بردار نماي محله و ساختمون بد ميشه لولش مياد پايين البته تهران نيستم رشديه تبريزم محله اروپاييه ولي محله مامان بزرگم پايين شهر مردم تو كوچه نشستن

تو محل ما

تو پیاده رو نیمکت هست با میز متصل به دیوار جوان‌ها میان میشینن به صحبت کردن و قهوه خوردن. 

نیمکت جلوی مغازه قهوه فروشیه!!!

چقدرم حسِ کلاس میگیرن بخودشون

تفاوت اینها با اون خانمها چیه؟

خانمها تو کوچه فرعی نشستن به صحبت کردن و بچه ها به بازی =بی کلاسی

جوان‌ها نشستن کنار خیابان اصلی به قهوه خوردن صحبت کردن  و ادا = با کلاسی

الان همه میان میگن این فرق داره کافه است

پس اون خانمها اگر چای بیارن خیابان بخورن میشه چایخانه درست میشه

از نظر من فرقی نداره

این خیابان اصلی محل عبور مترو س

اونا کوچه فرعی هست

اگر بده هردو بده

اگر خوبه هردو خوبه

عزيزم خب بگم الان من بالا شهرم حمله ميكنن ما اينجا حق نداريم لباس بيرون اويزون كنبم نگهباني ميگ بردا ...

بله خب قطعا محله و منطقه روی سبک زندگی اثر داره

من تهرانم .غرب 

چند ساله تو طراحی نقشه ی ساختمون بعضی از محله ها بالکن رو سمت نمای داخلی ساختمون میذارن و نمای بیرونی ساختمون که میشه رو به کوچه و خیابون بالکن نداره در حد پنجره های بزرگ یا نور گیر هست یکی از علت هاش همین مساله ی لباس پهن کردنه

الان همه میان میگن این فرق داره کافه استپس اون خانمها اگر چای بیارن خیابان بخورن میشه چایخانه درست م ...

کافه با اون دک وپز و تشکیلات با گلیم پهن کرون یکیه؟اتفاقا کافه و نیمکت شیکه ترکیه یه کوچه داره فقط کافه و نیمکت خیابونا