2777
2789

ان شالله ب خواسته ات برسی 

اما ی قانونی هست

تا قبل قبول شدن خوشحالی 

میری دانشگاه و کارآموزی زهره ترک میشی

و وقتی میری سرکار تا بازنشستگی به خودت و اون شب قبولی فحش میدی😂😂😂

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=398109043]اوهوم[/QUOTEای جانا چه رشته ای میخونی🤍

رشته سگ دو 

پرستاری😂

این هفته موقتا دسترسیم محدود شده بود

می‌خوام ی تاپیک بزنم درمورد حرفای اون تاپیک که خطاب به پرستارا بود 

ملت خیلی چیزا نمیدونن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

ان شالله ب خواسته ات برسی اما ی قانونی هستتا قبل قبول شدن خوشحالی میری دانشگاه و کارآموزی زهره ترک م ...

وااای گفتی وااای گفتی😅همون پراتیک هم به اندازه خودش سم بود

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

وااای گفتی وااای گفتی😅همون پراتیک هم به اندازه خودش سم بود

میخواستی اینتوبه کنی 

دهن ماکت وا نمیشد😂😂😂

یا ایستگاه های پراتیک 🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

میخواستی اینتوبه کنی دهن ماکت وا نمیشد😂😂😂یا ایستگاه های پراتیک 🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️🧟‍♀️

خواهر من به این سطح نرسیدم همون ترم ۳ انصراف دادم🙈😅

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ولی من منظورم این نبود

من که در مورد شما چیزی نگفتم! 

در مورد وضعیت عمومی دانشگاهی کشورمون چیزی گفتم.

کسانی وارد دانشگاه می‌شن که هر لحظه حضورشون تو دانشگاه برای خودشون، برای جو دانشگاه، برای زمین و زمان مضره!

دانشگاه جای آدم‌های پر انگیزه و مشتاق علم‌اندوزیه که تو یک فرایند طولانی مدت علایق و استعداد و قابلیت‌‌هاشون سنجیده شده و وارد مسیر متناسب با ظرفیت‌شون شدند.