2777
2789

یه بار من مریض بودم سرم درد میکرد خونه بهم ریخته ظرف ها ناشور خودمم حالم بد بود خوابیدم دیدم دارن در میزنن دخترم رفت در رو باز کرد تا من به خودم امدم از جام بلندشدم امدن تو خونه حالا منو میگی عمه ام با دختراش و عروسش وای هنوز از یادم نمیره والا افتضاح بود افتضاح به خودم بود اصلا دررو باز نمیکردم دخترم زود در و باز کرد اونروز حال نداشتم حتی موهام شونه کنم ژولیده پولیده وای هنوز یادم میفته از خجالت اب میشم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای وای نصیب نشه

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی خیلی خجالت کشیدم.متاسفانه مادرشوهرم همیشه سرزده میاد میبینی ۹ صبح اومد ۳ ظهر اومد به هر حال ...

من بی موقع که بیان رو باز نمی‌کنم راحت

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

چه بد.... چرا سرزده اومدند مگه عهد بوقه‌....

برا منم پیش اومده تازه من خیلی بهم ریخته نبود ولی اون یارو که سرزده اومد تو جمع روبروی خودم گف آره سرزده رفتیم خونه فلانی راه می‌رفت و چیزی جمع میکرد..‌‌ منم بعد اون حرفش  رابطمو باهاش خیلی کم کردم 

...