2777
2789
عنوان

مستاجر همسایه آزار

89 بازدید | 11 پست

مستاجر ما بشدت همسایه آزارن نمی‌دونم از لج چی هست درها رو چنان میکوبن که من فکر میکنم زلزله اومده با همش در حال بدو بدو هستن ولی تذکر دادم به زنده ولی واقعا هیچی حالیش نیست باز مردش یکم مراعات می‌کنه ولی همش زنده خونه هست مرده صبح می‌ره آخر شب میاد زنده به بچه هایش میگه بیاید ورزش کنیم قشنگ صداشون میاد بعد شروع به دویدن و اینا میکنم تمام روح و روانم از استرس و ناراحتی در شده

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

زنده نه زنه😐😐اشتباه تایپ گوشیمه

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده هستن؟؟؟ خب چه کنن؟ برن بمیرن؟؟؟ 😐😐😐

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

زنده هستن؟؟؟ خب چه کنن؟ برن بمیرن؟؟؟ 😐😐😐

نه زنه..بالاتر نوشتم تایپ گوشیم اشتباه کرد

نه زنه..بالاتر نوشتم تایپ گوشیم اشتباه کرد

توروخدا نکوشیشونا 🥲🥲🥲

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

توروخدا نکوشیشونا 🥲🥲🥲

چی میگی واقعا برو بیرون از تاپیک

الان وقت شوخی نیست

خب بهشون بگید با این اوضاع بعد اتمام قرارداد باید خونه رو تخلیه کنید...حالا چن تا بچه داره که این هم ...

دوتا به اضافه برادر و خواهر کوچکش که همش خونشون طبقه بالا هستن