2777
2789

سلام مامانای گل ممنونم که نظر می‌دین

پسرم ۳سال و نیمه زیاد حرف نمیزنه خیلی شیطون و بازیگوش و کنجکاوه عاشق بیرون رفتن و پارکه 

حرف زدنشم در حد اینه که خواستهاشو کامل می‌رسونه میگه بریم پارک غذا میخوام و خیلی چیزای دیگه ولی یکم نامفهوم 

خیلی پرخاشگره و عصبی جیغ میزنه اگه یه کاری رو نتونه انجام بده و بعضی وقتا سرشو میچرخونه حرفامو میفهمه و هرکاری بگم انجام میده

بهترین دکتر بردم نوار مغز و تست آتیسم و شنوایی هم خوب بوده 

زیاد تمرکز نداره و فضوووله خیلی زیاد 

بچس خوب.............رشد بچه ها با هم فرق داره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادی هستش بنظرم

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت‌....اقای بیشعور درخواست نده تا فردا هم بخای درخواست بدی قبول نمیشه درخواست ندهههههه

چون نمیتونه حرفهاشو بزنه عصبی میشه 

یه روزی خسته میشی از حراف بودنش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچس دیگه مال منم انگار از باغ وحش فرار کرده 😂😂

من از استرس ریزش سکه ای گرفتم و یا مدت افسردگی داشتم 

البته کارمندم و زیاد براش وقت نمی‌داشتم الان دارم جبران میکنم خدا منو نمیخشه

تلوزیون رو کلا از خونه بردارید، گوشی ندید، امگا ۳ یووریتال بهش بدید گرونه ولی ارزش داره، خودتون از پیج های گفتار درمانی یاد بگیرید روزی ۳ ۴ ساعت باهاش کار کنید،  کتاب هایی با تصاویر واقعی و واضح بخرید و باهاش کار کنید.  سه ماه مستمر کار کنید کامل راه می افته صحبت میکنه و دیگه عصبی نمیشه

داداش منم دقیقا همینه ۴سالشه

فقط فرقش با پسر شما اینه ازبس حرف میزنه مغزمونو میبره یا خودش حرف میزنه یا میگه باهام حرف بزنین

دکترم بردیم تمام ازمایش و تست و چکاباش نرماله

چمیدونم والا انگار این بچه های امروزه  بمب انرژی تخلیه نشدنین

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎