2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاین قبلمم بذارم؟؟

بگذار 

۶ ماه تا یک سال ورم داره .این مدت درست مشخص نمیشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
استخوانی دکترم مهدی بنایی ارع الان دوهفته ولی دوست دارم کاراشو

بینی گوشتی و خوب در میاره؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
من دوماهه عمل کردمدکترم گفته ماه دیگه کورتون بزن میترسم

سلام وقتتون بخیر

بینی من استخونی بوده ۵۰ روزه عمل کردم سوراخ سمت چپ بینیم کیپه هوارو میتونم بدم بیرون ولی به داخل نمیتونم 

دکترم میگه ورمه 

کسی اینطوری بوده ؟ 

اگه کسی تجربه ای داره خواهش میکنم جواب بده خیلی خیلی نگرانم 

سلام وقتتون بخیربینی من استخونی بوده ۵۰ روزه عمل کردم سوراخ سمت چپ بینیم کیپه هوارو میتونم بدم بیرون ...

برو متخصص گوش و حلق و بینی

فکر نکنم طبیعی باشه بعد از 50 روز

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️