2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین حالم بده

176 بازدید | 14 پست

من الان ۱۵ سالمه از ۱۰ سالگی عاشق پسر عموم شدم

اون سه سال ازم بزرگتره

همیشه هوامو داشته وقتی به گذشته نگاه میکنم میبینم مدام حواسش بهم بوده و ...

از ۱۰ سالگی که حسم بهش شروع شد تا همین چند روز پیش حسم روز به روز شدید تر میشد

تا اینکه چند وقت پیش به سرم زد بهش اعتراف کنم و دوستم گفت من بهش پیام میدم

رفت بهش پیام داد و اومد گفت جواب داده گفته من النا رو جای خواهرم میدونم

خیلی حالم بد شد دو روز بعد خودم بهش پیام دادم اول سلام احوالپرسی کردم گفتم خوبی؟گفت مرسی تو خوبی؟

بعد سریع ویرایشش کرد نوشت آره

گفتم واقعا فقط منو جای خواهرت میدونی؟

گفت آره ادامه نده و بعد هم بلاکم کرد

بهم بر خورد این رفتارش ولی هنوزم دوسش دارم همش یادش میوفتم دلم میگیره

ولی از یه طرف هم گیج شدم چون واقعا خیلی هوام رو داشته من مذهبی ام اونم تا حدودی شبیه منه برا همین زیاد نگام نمیکنه ولی یه بار تو مغازه بودم دیدم کنارم ولیساده یه جوری زل زده بهم و وقتی هم فهمید نگاش میکنم نگاش رو بر نداشت ولی دو ثانیه بعد بدون اینکه خرید کنه یهو غیبش زد

اردیبهشت هم سر خاکسپاری بابابزرگمون خیلی گریه میکردم یهو دیدم بین زن ها وایساده کنار من

موندم گیج شدم واقعا نمیفهممش

الان میدونم همتون میریزین سرم میگین سنت کمه به خاطر سنته بزرگ میشی یادت میره و ...

ولی واقعا کلی تست روانشناسی دادم با مشاور صحبت کردم گفتن احتمال خیلی زیاد برا سنت نیست و واقعیه

اگه یه حس زودگذر بچگونه بود که ۵ سال دووم نمیاورد

ببخشید طولانی شد ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار کنم چون واقعا همش حواسم پرتش میشه مدرسه و کلاس و سر کار و ... و خیلی حالم بده انقدر بد که حتی نمیتونم گریه کنم سبک شم

می‌دونم اینو بگم سریع گارد میگیری ولی بر اساس تجربه میگم اگه باهاش کنار بیای و تلاشی واسش نکنی نمیگم به زودی ولی دو سال دیگه یادت نمیاد کی بوده و چی بوده

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه دلو زدی به دریا و خودت پیش قدم شدی.جوابتو گرفتی حالا سعی کن بیخیال بشی .شاید هواداریشم بخاطر حس برادرانش بوده

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

چندسالشه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

نمیتونم میگم هر کاری میکنم یادم نمیره

بخدا میره دختر تو فقط روش تمرکز نکن وقتتو بزار روی خودت خیلی سخته ولی راحت میشی 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

ای جاااانم حال و هوای نوجوونیچرا اینقدر زود؟فعلا بهتر بود فقط با خیالش رویاپردازی میکردی.بچسب به درس ...

همینجوریش کلی خیال پردازی کردم که پیامشو دیدم انقد داغون شدم رویاهام به باد رفت اگه بیشتر ادامه میدادم چیزی ازم نمیموند

۱۸

خب سنشم پایینه شاید دوراشو که زد جوونیاشو کرد حسش عوض شد این خوشبینانشه.این کاراییم که کرده ماله سنش عزیزم حس بزرگتریو این چیزا.تو هم فعلا بیخیال باش تو که الان سن ازدواجت نیس بزار تا زمان بگذره یا حس تو عوض میشه یا اون شک نکن

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

من 10 سالم بود نمی‌دونستم دخترم یا پسر

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...